• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Joseph Hadad a îngenuncheat în fața unei fetițe în prima ediție MasterChef

Chef Joseph Hadad a îngenuncheat în fața unei fetițe în prima ediție MasterChef

Chef Joseph Hadad a îngenuncheat în fața unei fetițe în prima ediție MasterChef

În ediția de luni seară, telespectatorii au văzut o altă fața a lui Chef Joseph Hadad. Juratul i-a oferit sorțul MasterChef fetiței Ancăi Petrovici, după ce a  îngenuncheat în fața copilei, iar cu ochii în lacrimi i-a spus: „Mama e doar una. Ai grijă, micuțo, de ea.” Tot luni seară, la MasterChef, cei trei jurați au gustat din rețeta lui Dilly Chilly cei mai iuți ardei din lume, Jalapeno și Habanero, iar povestea maionezei preparate de ea l-a amuzat pe experimentatul Chef Joseph Hadad.  


Luni seara, doar șase concurenți au reușit să îi convingă pe jurați cu preparatele lor. Raluca Podea, Dilly Chilly, Anca Petrovici, Mariana Vermișan, Mario Popescu și Cezar Marin au fost cei 6 fantastici care au reușit să îi dea pe spate pe jurații MasterChef și merg în următoarea etapă.

În editia de marți seara, de la 22:30, noi preparate și noi concurenți vor veni în fața celor trei jurați. După ce a cunoscut succesul în America, stabiliă în prezent în Luisiana, Mihaela Dinu a venit în România special pentru MasterChef. Regizor de filme, pictor și scriitor, vrea să îi încânte pe jurați cu preparatul ei special pregătit pentru concurs. Va reuși Mihaela să-și îndeplinească marele vis? Va fi preparatul său de Oscar așa cum sunt și filmele ei? Rămâne de văzut în ediția din această seară, de la 22:30, la PRO TV.

Tot în această seară, telespectatorii vor afla povestea unei concurente care locuiește în Viena și a venit la MasterChef să-și facă bunica mândră. Nesusținută de părinti și părăsită la maternitate, Diana a fost crescută de bunica ei. La audiții, Diana a venit de mână cu cea care i-a ghidat pașii în viață. Bunica ei a părăsit pentru prima dată satul unde a crescut-o pe Diana și a venit la București să-și susțină nepoata.

În această seară, de la 22:30, jurații sunt pregătiți să ofere noi șorturi și să le afle poveștile celor care speră să obțină marele premiu MasterChef. 

MasterChef - Gătește fără egal!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni