Chef Patrizia Paglieri, intr-o relatie speciala cu Francesco. Prima femeie-jurat de la MasterChef este mandra de fiul ei


	Chef Patrizia Paglieri, intr-o relatie speciala cu Francesco. Prima femeie-jurat de la MasterChef este mandra de fiul ei
Citeste mai mult despre: Chef Patrizia Paglieri, fiu, Francesco, relatie,
Data: 10 Noiembrie 2014

Inainte de a fi un bucatar de exceptie, Patrizia Paglieri, prima femeie jurat a unui show culinar din Romania, este in primul rand mama. Juratul MasterChef recunoaste ca are o relatie cu adevarat speciala cu Francesco, fiul ei de aproape 18 ani. In familia lor, pasiunea pentru bucatarie s-a transmis din generatie in generatie, iar astazi, acesta este cel care isi uimeste mama cu preparatele sale.

"MasterChef" - Prinde gustul competitiei LUNI, de la 20.30, la ProTV!

Patrizia recunoaste ca Francesco a invatat totul in materie de bucatarie de la bunica lui, de la care a furat treptat secretele. Specialitatea lui sunt sosurile, pe care le gateste cu indemanare si rapiditate si le imbunatateste pe zi ce trece cu idei proprii.

 

Relatia apropiata dintre cei doi s-a transformat intr-una de prietenie, iar secretele nu isi mai au locul intre ei. De-a lungul timpului, si-au petrecut majoritatea vacantelor impreuna, au calatorit si s-au sfatuit in materie de shopping. Este o relatie deosebita despre care Chef Patrizia Paglieri vorbeste cu sufletul: "Suntem prieteni inainte de toate. Cred ca asta e cel mai important lucru in dezvoltarea unei relatii frumoase copil-parinte. Sa iti poti intelege copilul, sa-l poti ajuta si empatiza cu ceea ce vrea sa faca si astfel sa ii poti da cele mai bune sfaturi. Asta e ceea ce conteaza."

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies