• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Radu Dumitrescu gătește alături de Anisia Gafton, într-o nouă ediție Chef de MasterChef!

Chef Radu Dumitrescu gătește alături de Anisia Gafton, într-o nouă ediție Chef de MasterChef!

Chef Radu Dumitrescu gătește alături de Anisia Gafton, într-o nouă ediție Chef de MasterChef!

Anisia Gafton va fi invitatul special din noua ediție Chef de MasterChef și va găti alături de chef Radu Dumitrescu un preparat rafinat și gustos, a cărui rețetă o găsiți aici. 

Artista nu obișnuiește să își petreacă prea mult timp în bucătărie, așa că misiunea chefului va fi cât se poate de dificilă: „Cine credea vreodată că la MasterChef e ușor, n-a înțeles”, va declara acesta în fața camerelor de filmat. Nici Anisia nu va fi prea încântată de greutatea lucrurilor pe care le are de făcut în bucătăria MasterChef: „Vai de mine, mă pune bărbatul la treabă”, va spune aceasta. 

Tot procesul culinar este cu atât mai intens, deoarece chef Radu i-a lansat o provocare Anisiei: „Dacă după ce gătim rețeta aceasta mă convingi să îmi fac TikTok, îmi fac aici, live, îmi instalez aplicația!”.

Chef Radu Dumitrescu și Anisia Gafton o să aibă parte și de unele... ciondăneli! „Parcă ești o soacră din aceea rea”, îi va spune Anisia juratului MasterChef la scurt timp după ce acesta îi explică felul în care trebuie să taie roșiile uscate: „Toacă-le mărunt... ca nervii mei acum”. 

Odată ce termină de gătit preparatul, cei doi se vor duela în... platinguri! Fiecare își va aranja propria farfurie înainte de a o gusta. Pentru a vedea care farfurie arată mai apetisant, dar și dacă chef Radu Dumitrescu își va crea cont de TikTok, urmăriți noua ediție din Chef de MasterChef!


Nu rata noua ediție Chef de MasterChef, care poate fi urmărită aici.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni