CONCURS: Aranjează mâncarea în farfurie ca un adevărat MasterChef


	CONCURS: Aranjează mâncarea în farfurie ca un adevărat MasterChef
Autor: Diana Oprea
Data: 17 Februarie 2022
Îți place să gătești, dar mai ales să fii creativ în bucătărie? Dacă știi cum trebuie să arate o farfurie de MasterChef, participă la concurs. 

În fiecare săptămână, unul dintre cei trei chefi va lansa o provocare video pe pagina oficială de Instagram a emisiunii.

Provocarea primei saptamani este: Mic dejun care să conțină ou, avocado și ovăz. 

Pentru a se înscrie în concurs participanții trebuie să realizeze un preparat în baza provocării săptămânii, să-i facă un plating interesant și să afișeze pe “story” și/sau profilul personal de Instagram poza cu preparatul său, cu etichetarea #masterchefchallenge și cu “tag” si follow la pagina Masterchef.

 

Primii 2 câștigători sunt Baciu Mihaela și Crăciun Adina Raluca.


Concursul se deruleaza în perioada 10 februarie 2022 – 17 martie 2022, pe platforma Instagram. 

Fiecare participant se poate înscrie în concurs de câte ori dorește, cu fotografii diferite și trebuie să garanteze că este titularul tuturor drepturilor asupra imaginilor. 

Concursul se adresează tuturor telespectatorilor, utilizatori ai platformei „Instagram” care îndeplinesc cumulativ urmatoarele condiții:

- au împlinit vârsta de 18 ani la data începerii concursului;

- au un profil activ de Instagram;

- au domiciliul pe teritoriul României sau sunt rezidenți în România;

- se înscriu în concurs conform prezentului Regulament.

- acceptă în mod expres, neechivoc și irevocabil ca numele și fotografiile prezentate de participanți să poată fi facute publice în scop publicitar și utilizate în legătură cu concursul. 

Concursul are 5 premii, cate unul pentru fiecare provocare.

Fiecare premiu consta într-un Robot de bucătărie KENWOOD Prospero, în valoare de 899 lei, TVA inclus. Fiecare participant poate câștiga un singur premiu.

Premiul nu va putea fi schimbat cu o valoare în bani sau alte produse ori servicii. Câștigătorul fiecărei provocări va fi anunțat public pe pagina de instagram a emisiunii și pe site-ul masterchef.protv.ro dupa validare.

Vezi și: Cine sunt concurenții care au intrat în top 20


 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies