• PRO TV
  • Concurs: Esti fan "MasterChef? Poti sa vezi IN AVANS prima editie din noul sezon, intr-un eveniment EXCLUSIV alaturi de vedetele ProTV

Concurs: Esti fan "MasterChef? Poti sa vezi IN AVANS prima editie din noul sezon, intr-un eveniment EXCLUSIV alaturi de vedetele ProTV

Concurs: Esti fan "MasterChef? Poti sa vezi IN AVANS prima editie din noul sezon, intr-un eveniment EXCLUSIV alaturi de vedetele ProTV

"MasterChef", cel mai vizionat show culinar, revine in aceasta toamna cu un nou sezon, plin de surprize, gata sa puna pe jar chiar si cele mai alese gusturi.

Din 15 septembrie, "MasterChef" aprinde gustul competitiei intr-un sezon nou cu un numar total de 25 de episoade, difuzate de doua ori pe saptamana, in prime time. Noul sezon "MasterChef" a pregatit in premiera probe noi, ingenioase, dar in acelasi timp extrem de solicitante, care vor necesita multa indemanare din partea concurentilor.

Juriul format din chefii FOA, Adrian Hadean si Patrizia Paglieri, va ridica mingea la fileu concurentilor si ii va provoca intr-un duel al talentului, rezistentei si creativitatii culinare.

Esti fan "MasterChef"? Poti sa vezi in avans prima editie din noul sezon alaturi de vedetele ProTV, intr-un eveniment exclusiv. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos si sa raspunzi corect la intrebare: 

Premiile concursului constau in 40 de invitatii pentru o persoana, la vizionarea in premiera a primului episod "MasterChef", in data de 15 septembrie 2014, de la ora 16.00.

Mai multe detalii in regulamentul de concurs!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni