• Emisiuni
  • MasterChef
  • Copiii au format un juriu simpatic si sincer. Ei au reusit sa-i convinga pe princhindei ca merita sa castige proba

Copiii au format un juriu simpatic si sincer. Ei au reusit sa-i convinga pe princhindei ca merita sa castige proba

Copiii au format un juriu simpatic si sincer. Ei au reusit sa-i convinga pe princhindei ca merita sa castige proba

La proba numarul unu din aceasta seara, concurentii care erau deja in competitie au fost salvati de catre Chefi si au scapat de tensiunea unei probe.

Ciprian, Lambrino, Mirabela si Silviu au primit drept sarcina sa gateasca un fel de paine care sa se potriveasca cu un preparat de mancare, iar aceasta proba i-a scos din nou din competitia "MasterChef" pe Mirabela si Silviu.

Proba cu numarul doi a starnit reactii contradictorii: in timp ce unii concurenti s-au bucurat atunci cand Chefii i-au pus sa extraga dintr-un bol cu cine sa fie in echipa pentru proba urmatoare, tot atunci au aparut intre ei si tensiunile. 

Numele probei a fost "Sunt roman", iar echipele au avut de gatit un fel de mancare traditional, dar care trebuia reinventat. Timpul de gatire a fost de 90 de minute. Sarmalele, bulzul, fasolea batuta si varza a la Cluj, s-au numarat printre preparatele preferate ale concurentilor, dar nu si printre cele care sa ii incante pe cei trei Chefi.

Echipa castigatoare la aceasta proba a fost cea formata din Odette si Siserman, iar ei au fost si capitanii de echipa pentru proba cu numarul trei din concurs. 

In timp ce Odette a condus echipa rosie formata din Patricia, Tudor si Lambrino, Siserman a condus echipa albastra, iar colegii lui au fost Ciprian, Alexandra si Andreea.

Cele doua echipe au avut al dispozitie trei ore pentru a gatit un meniu complet pentru o suta cincizeci de copii care se aflau la atelierul de creatie din comuna Urlati. Chefii au motivat alegerea copiiilor drept juriu pentru ca ei sunt cei mai sinceri si nu fac niciun fel de compromis in ceea ce priveste mancarea.

Echipa rosie a fost echipa care a castigat proba, iar de aceasta data nu a existat un test sub presiune care sa ii pedepseasca pentru greselile facute in timpul probei de gatit.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni