• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cursa spre marele trofeu MasterChef a inceput! 24 de concurenti au pasit in bucataria MasterChef

Cursa spre marele trofeu MasterChef a inceput! 24 de concurenti au pasit in bucataria MasterChef

Cursa spre marele trofeu MasterChef a inceput! 24 de concurenti au pasit in bucataria MasterChef

Editia MasterChef de luni ne-a facut cunostinta cu cei 24 de concurenti care au intrat pentru prima data in bucataria MasterChef. Turul de onoare a fost facut de Razvan Fodor care le-a aratat ce pot gasi in camara si locul ustensilelor de care au nevoie pentru a face fata competitiei. Dupa ce au trecut prin probe de foc pentru a ajunge aici, de aceasta data prima proba a fost un exercitiu de sensibilitate, creativitate si libertate. Peste 1,5 milioane de romani au facut cunostinta cu cei 24 de aspiranti la titlul de MasterChef, le-au cunoscut povestile, si le-au urmarit evolutia pe tot parcursul emisiunii. Minutul de maxima audienta a fost la 21:06 cand peste 2 milioane de romani au urmarit cel mai aprig show culinar al momentului.

Editia cu numarul 7 a inregistrat 8.8 puncte de rating si 20.4% share in intervalul de difuzare 20:31 – 22:33, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut 5.8 puncte de rating si 13.3% share pe aceasta categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 7.5 puncte de rating si 14.7% share. Postul clasat pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 7.0 puncte de rating si 13.7% share. Pe aceasta categorie de public, emisiunea culinara ce a fost difuzata pe acelasi segment orar a obtinut 4.3 puncte de rating si 8.5% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 8.4  puncte de rating si 16.8% share, in timp ce locul secund a obtinut 6.6 puncte de rating si 13.1% share. Emisiunea culinara difuzata pe un post competitor a obtinut 3.7 puncte de rating si 7.3% share.

Siserman a fost primul competitor care a trecut cu brio de cutia misterelor si a obtinut imunitate pentru urmatoarea proba. Avantajul de a-i vedea pe cei trei chefi cum gatesc preparatele pentru urmatoarea provocare, l-a determinat pe Siserman sa gateasca, chiar daca avea imunitate.

Prima intrare in bucatarie a adus si primul abandon al competitiei. Gianni, concurentul de origine italiana care si-a demonstrat de fiecare data abilitatile si a castigat respectul chefilor prin gustul preparatelor sale, a ales sa paraseasca competitia. Motivul sau a fost dezamagirea ca nu a reusit sa castige cutia misterelor. Acest lucru a starnit o reactie puternica din partea Patriziei care i-a spus: “Ai atitudine de fetita!”

Editia de marti seara va aduce noi provocari in domeniul culinar, care vor testa si spiritul de antreprenoriat al concurentilor. Cei ramasi in competitie vor ajunge direct pe malul marii, unde se vor confrunta cu prima proba pe echipe in deplasare. 

Rezultatul strans ii va pune pe Chefi in stuatia de a da o noua proba pentru a putea face departajarea. Echipa care va pierde va decide membrii care intra la testul sub presiune. Astfel, calitati esentiale necesare unui Chef precum luciditatea, detasarea si corectitudinea le sunt insuflate concurentilor prin punerea in situatii limita. Patru concurenti vor trece prin emotiile testului sub presiune, insa doar unul dintre ei va parasi bucataria MasterChef. 

Prinde gustul competitiei la PRO TV si descopera cum se vor descurca concurentii in fiecare luni si marti, de la 20:30!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni