Desert de MasterChef: banana toast! O reteta simpla si delicioasa, recomandata de Petru Buiuca


	Desert de MasterChef: banana toast! O reteta simpla si delicioasa, recomandata de Petru Buiuca
Citeste mai mult despre: Petru Buiuca, MasterChef,
Data: 18 Iunie 2012

Primul MasterChef al Romaniei s-a pus pe treaba! Petru Buiuca a postat prima reteta pentru fanii sai de pe Facebook - un desert usor de realizat, dar de mare efect.

"Nume de fita: Banana Toast! Nume pe romaneste: Sandvis de paine cu ou. Intre avem: banane si ciocolata si banane cu dulceata de capsuni", a scris Petru Buiuca pe pagina sa de Facebook.

"reteta: paine cu ou, prajit in teflon, ciocolata topita, banane taiate. Apoi sandvisul cu paine, ciocolata, banane taiate, dulceata de capsuni si inca o felie de paine.

Si SECRETUL: apasati tare, cu suflet, sa se turteasca si sa se intrepatrunda deliciile astea bune si usoare", a explicat cel care a devenit primul MasterChef al Romaniei.

Constanteanul in varsta de 23 de ani, stabilit in Bucuresti, le-a marturisit fanilor ca inca merge la jobul lui, de office manager intr-un birou de arhitectura, chiar si dupa ce a castigat marele premiu in valoare de 50.000 de euro la Masterchef. CLICK AICI sa afli ce vrea Petru sa faca cu banii castigati la MasterChef

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies