• PRO TV
  • Don Baxter, Pacha Man si Alex Dima, la cutite la "MasterChef - Proba celebritatii", ACUM la ProTV si pe voyo.ro

Don Baxter, Pacha Man si Alex Dima, la cutite la "MasterChef - Proba celebritatii", ACUM la ProTV si pe voyo.ro

Don Baxter, Pacha Man si Alex Dima, la cutite la "MasterChef - Proba celebritatii", ACUM la ProTV si pe voyo.ro

Diseara, de la 20.20, la "MasterChef - Proba celebritatii" spiritele se incing iar intre vedetele concurente. Cei trei jurati vor anunta echipa castigatoare in urma probei de saptamana trecuta de la botez, insa orgoliile si nemultumirile isi vor face loc in randurile concurentilor. 

Asa se face ca Don Baxter, Pacha Man si Alex Dima isi vor ascuti nu doar talentul culinar, ci si replicile taioase, in vreme ce chefii vor incerca sa apalneze conflictele pentru ca toata lumea sa se concentreze pe gatit.

Vedetele vor avea parte de inca o proba in aer liber, la care primesc misiunea de a gati pentru alte vedete, colegi de breasla si fosti participanti in show-urile de la ProTV, de la "MasterChef" la "Vocea Romaniei". Asa se face ca cei ramasi in cursa isi iau in primire bancurile de lucru instalate in aer liber, pe malul lacului din Buftea, si vor incerca sa pregateasca meniuri atent alese, preparate gustoase si sofisticate cu care sa-si rasfete oaspetii si sa le castige astfel voturile. Printre vedetele pentru care au de gatit martea aceasta concurentii de la "MasterChef - Proba celebritatii" se numara Adela Popescu, Radu Vilcan, Dana Rogoz sau trupa Mandinga. 

Si tot marti seara, o noua proba ii aduce pe concurenti in fata unei noi provocari, lansate de jurati impreuna cu invitatul lor, Vlad Muresan, somelierul concurent in cel de-al doilea sezon "MasterChef": vedetele trebuie sa gateasca preparate care sa se asorteze perfect cu vinurile expuse in fata lor.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni