• Emisiuni
  • MasterChef
  • Drama nestiuta a Mariei Secrieriu. Ce s-a intamplat cu fosta concurenta de la MasterChef

Drama nestiuta a Mariei Secrieriu. Ce s-a intamplat cu fosta concurenta de la MasterChef

Drama nestiuta a Mariei Secrieriu. Ce s-a intamplat cu fosta concurenta de la MasterChef

Maria Secrieriu, fosta concurenta din sezonul trecut de MasterChef, traieste de cativa ani o adevarata drama: blondina este hotarata sa faca tot posibilul sa-si cunoasca tatal biologic.

MasterChef - Prinde gusutl competitiei LUNI, de la 20.30, la ProTV!

Blondina a povestit pentru cancan.ro ca tatal ei, italian de origine, le-a parsit pe ea si mama ei pe vremea cand Maria era mica. Tanara nu are nicio amintire legata de tata, insa isi doreste din tot sufletul sa-l cunoasca si sa afle daca mai are frati sau surori in Italia.

"Mama si tata nu s-au putut casatori din cauza lui Ceausescu, asa erau vremurile atunci. Intr-un final s-au despartit, iar tata a plecat la el acasa, in Italia. I-a platit mamei toata pensia alimentara si dus a fost. Nu l-am cunoscut niciodata dar tare mult mi-ar placea. Am incercat pe toate caile sa dau de el, insa fara rezultat. Cei de la consulatul italian mi-au spus ca nu ma pot deranja, ca nu-i pot deranja viata privata, dar ca imi vor da cetatenia dubla. Pai aia oricum trebuie sa o am, asa ca nu ma ajuta cu nimic", a declarat Maria Secrieriu, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Citeste mai multe aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni