• Emisiuni
  • MasterChef
  • Eliminarea care i-a intristat pe toti. Nimeni nu se astepta si nu voia ca el sa plece de la "MasterChef"

Eliminarea care i-a intristat pe toti. Nimeni nu se astepta si nu voia ca el sa plece de la "MasterChef"

Eliminarea care i-a intristat pe toti. Nimeni nu se astepta si nu voia ca el sa plece de la "MasterChef"

Testul sub presiune de saptamana aceasta i-a adus fata in fata pe Ramon Chicireanu si pe Gabriela Simion. Aflati la egalitate dupa proba ghicitului de ingrediente legati la ochi, Chefii i-au pus pe cei doi sa prajeasca un ou.

Ramon Chicireanu si Gabriela Simion s-au incurcat la proba in care trebuia sa ghiceasca diverse ingrediente dupa miros, astfel ca juratii i-au trimis la "duel". Misiunea? Aparent banala, insa cu atat mai complicata: sa prajeasca un ou.

Primul care a gresit a fost Ramon, cand a decis sa foloseasca ulei de masline. Gabriela nu s-a lasat mai prejos si a stropit oul cu ulei peste galbenus, reusind sa-l arda. Cand toti il dadeau castigator sigur pe Ramon, acesta a mai facut o gafa: a intors oul si l-a prajit pe ambele parti.

Asa cum era de asteptat, Ramon a fost eliminat din concurs.

Adevarata surpriza abia acum avea sa fie, insa, dezvaluita. Ramon si-a dorit sa paraseasca "MasterChef", intrucat probele deveneau din ce in ce mai dificile pentru el, dar si pentru a fi din nou alaturi de familie. Si nu a fost singurul care s-a autosabotat. Gabriela a marturisit ca si ea a ars oul intentionat, pentru ca se simtea prea obosita ca sa mearga mai departe.

Show-ul este integral si pe Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni