Chef Florin Dumitrescu, anunt neasteptat: "Divortez si eu!"


	Chef Florin Dumitrescu, anunt neasteptat: "Divortez si eu!"
Citeste mai mult despre: Florin Dumitrescu,
Data: 20 Ianuarie 2014

Juratul Florin Dumitrescu de la "MasterChef" s-a folosit de divortul Bianca Dragusanu - Victor Slav pentru a face un anunt important.

"Pentru ca divortul este o moda, va spun ca divortez si eu. Divortez de paine, sucuri carbogazoase si combinatia de cartofi cu carne. Rog seriozitate", a scris juratul de la "MasterChef" pe pagina sa de Facebook.

Aproape 10.000 de prieteni de-ai sai virtuali au apreciat mesajul lui, care a strans cateva sute de comentarii, care de care mai glumete: "Zi-mi ce acte trebuie ! Divortez si eu de astea!!!", "Asta mi-am propus si eu de mult timp, dar tentatia?", "Cea mai buna alegere pentru a avea un stil de viata sanatos. Succes."

 

 

 

 

Chef Florin Dumitrescu are o relatie de aproape trei ani cu logodnica lui, Cristina Sima, iar pe 10 iunie a venit pe lume primul lor copil, o fetita pe nume Ava Elisabeta

Sambata, 25 ianuarie, caravana MasterChef ajunge in Bucuresti. 

Cei care aspira la titlul adjudecat de catre Petru Buiuca si Aida Parascan, castigatorii din primele doua sezoane MasterChef, dar si la premiul in valoare de 50.000 de euro, sunt asteptati sambata, de la ora 10:00, cu un preparat pregatit acasa, la World Trade Center Hotel Pullman din Bucuresti.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies