• Emisiuni
  • MasterChef
  • Florin Dumitrescu de la MasterChef si-a schimbat look-ul: "E prima oara si sunt mandru" Vezi FOTO

Florin Dumitrescu de la MasterChef si-a schimbat look-ul: "E prima oara si sunt mandru" Vezi FOTO

Florin Dumitrescu de la MasterChef si-a schimbat look-ul: <span style="color:#f00;">"E prima oara si sunt mandru"</span> Vezi FOTO

Florin Dumitrescu, cel mai tanar si cel mai popular jurat de la MasterChef, a intrat de ieri in grupul purtatorilor de ochelari de vedere.

Chef Florin a postat pe blogul personal o fotografie care il arata purtand o pereche de ochelari moderni, pe care a fost nevoit sa si-i cumpere la indicatiile medicului.

Juratul de la Masterchef este chiar mandru de aceasta schimbare de look: 

"Astazi este prima oara si sunt foarte mandru. Astazi, am vazut lumea cu alti ochi si mi-a placut! Astazi, am avut ,,rau de mare" pentru prima data in viata mea! Astazi, in urma unor analize, mi-am inceput tratamentul! De astazi va pot vedea, indiferent cat de departe sunteti!" a scris Florin Dumitrescu.

Chiar daca vede lumea acum cu alti ochi, unii mai buni si mai patrunzatori, Florin Dumitrescu a simtit pentru prima oara pe pielea lui cum este sa “ai  rau de mare”, semn ca nu s-a acomodat inca cu primele dioptrii. Avand in vedere ca acestea nu sunt foarte mari (-1, respectiv – 0,75), daca ochelarii vor fi purtati cu strictete, dioptriile ar putea fi corectate intr-o perioada relativ scurta de timp. Pana atunci, Florin Dumitrescu se poate bucura de noul sau look. :)


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni