• Emisiuni
  • MasterChef
  • Nicoleta Matea, casnica de la "MasterChef", dezvaluie adevaratul motiv pentru care si-a pus silicoane

Nicoleta Matea, casnica de la "MasterChef", dezvaluie adevaratul motiv pentru care si-a pus silicoane

Nicoleta Matea, casnica de la "MasterChef", dezvaluie adevaratul motiv pentru care si-a pus silicoane

Nicoleta Matea, cunoscuta drept casnica de la "MasterChef", se va casatori anul acesta si tocmai pentru marele eveniment a ales sa-si puna silicoane.

Bruneta a demontat toate zvonurile despre ea si a marturisit ca inca mai tine legatura cu cativa concurenti de la "MasterChef".

Inca de la debutul emisiunii, Nicoleta s-a impus ca un personaj controversat, iar altercatiile sale cu unii dintre concurenti i-au atras antipatii. Bruneta a povestit, la acasa TV, ca a ramas in relatii bune cu Maria Secrieru si cu Maria Pop.

"MasterChef" este acum integral pe Voyo.ro.



Cat despre conflictul cu Nicusor, pe care l-ar fi lovit, casnica a marturisit ca a fost deranjata de faptul ca baiatul a fost ajutor de bucatar la o pensiune din Spania: "Nu stiu ce sa spun despre baietelul asta. Are 19 ani, dar este foarte matur si trecut din viata. Pe mine m-a deranjat cand am auzit ca ar fi fost bucatar in Spania. Nu e incepator ca noi", a mai spus Nicoleta despre conflictul cu Nicusor Coroama.


Bruneta a vorbit si despre operatia sa de marire a sanilor si spune ca a apelat la ajutorul chirurgiei estetice pentru ca a vrut sa arate perfect in ziua nuntii sale, care va avea loc in luna octombrie. "Rochia mea are un decolteu adanc si eu avand sanii mici nu puteam sa umplu decolteul. Abia a doua zi dupa operatia de marire de sani m-a durut", a spus casnica despre interventia pe care a suferit-o la bust.
 



Nicoleta a fost adeseori comparata cu Andreea Moldovan, fosta casnica de la Masterchef, dar Matea spune ca nu a avut inca ocazia sa o cunoasca pe Andreea: "Nu o cunosc, dar am observat ca este foarte frumoasa".

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni