• Emisiuni
  • MasterChef
  • Fostii finalisti "MasterChef" le dau teste concurentilor de anul acesta, acum la ProTV

Fostii finalisti "MasterChef" le dau teste concurentilor de anul acesta, acum la ProTV

Fostii finalisti "MasterChef" le dau teste concurentilor de anul acesta, acum la ProTV

In editia de saptamana aceasta concurenti "MasterChef" sunt fata in fata cu finalisti ai primelor doua sezoane, care vin in show-ul de la ProTV pentru o mostra de talent culinar. 

Castigatorii primelor doua sezoane, Aida Parascan si Petru Buiuca, dar si Bogdan “Dexter” Alexandrescu, Mimi Nicolae, Victor Nemes, Alexandru “D’Artagnan” Petricean, Sidia Sissoko si Andreea Moldovan se reintorc la “MasterChef” cu misiunea de a le da de lucru concurentilor din acest sezon. 

Intalnirea va fi una speciala, mai ales ca revenirea la “MasterChef” este mereu insotita de emotii, chiar daca de data aceasta fostii concurenti nu mai sunt presati de tensiunea concursului. Fiecare dintre finalistii primelor doua sezoane isi va arata maiestria in arta culinara si va incerca sa ofere un plating care sa arate cat de mult a evoluat la capitolul bucatarie.

Concurentii acestui sezon vor fi de-a dreptul impresionati de farfuriile care se vor perinda prin fata lor si vor primi cu exclamatii de uimire si, in acelasi timp, teama sarcina juratilor: aceea de a reproduce platingurile invitatilor.   

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni