• PRO TV
  • Gina Pistol si Ioan Isaiu au parasit "MasterChef - Proba celebritatii"

Gina Pistol si Ioan Isaiu au parasit "MasterChef - Proba celebritatii"

Gina Pistol si Ioan Isaiu au parasit "MasterChef - Proba celebritatii"

Seara de marti a adus la "MasterChef - Proba celebritatii" doua eliminari: Gina Pistol si Ioan Isaiu au fost cei care au lasat sorturile si au iesit din concursul de la ProTV, in urma probei sub presiune in care au avut de gatit cu organe. Desi nici un concurent nu a reusit sa impresioneze la aceasta proba, juratii au decis ca cele mai slabe farfurii au fost cele ale Ginei si Ioan.

Editia de aseara a fost din nou lider de audienta, astfel ca ProTV a obtinut in minutul de maxima audienta de la 22.35, un varf de audienta, pe publicul sau tinta, de 18,7 puncte de rating si 42,8 % cota de piata, in vreme ce tot atunci Antena 1 obtinea numai 2,2 puncte de rating si 5 procente din cota de piata. ProTV a fost lider de audienta in intreg intervalul de difuzare, 20.26 – 22.46, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani de 13,2 puncte de rating si 28,5 % cota de piata, fiind urmat de Kanal D cu o medie de 8,5 puncte de rating si 18,2 % cota de piata si Antena 1 cu doar 3,5 puncte de rating si 7,6 procente din cota de piata. 

"MasterChef" a debutat marti seara cu o proba surpriza pentru toate vedetele din concurs. La Cutia Misterelor acestea au fost uimite sa descopere nu ingrediente, ca de obicei, ci ustensile de bucatarie, care mai de care mai sofisticate si mai ciudate, care pe multi i-au pus intr-o reala dificultate atunci cand au primit sarcina de a gati un preparat la alegere, dar folosindu-se de instrumental gasit sub cutie.


Gabriela Irimia a marturisit ca a ramas socata: “Am crezut ca nu voi putea face nimic, pentru ca nici nu stiam la ce se foloseste aparatul”, a marturisit aceasta despre instrumentul de afumat pe care l-a primit insotit de o punga cu rumegus, din care a si gustat, crezand ca e vorba de vreun condiment. Odata lamurita de cei trei chefi asupra modului de folosire al acestui instrument, Gabi a reusit sa afume nu doar mancarea, ci si pe ea. Jojo a gasit sub cutie un vas tajin, specific marocan, Gina Pistol un vas pentru gatit la abur, Elena Lasconi instrumente pentru preparat sushi, iar Alex Dima un sprit de bucatarie. Nu la fel de norocosi au fost insa ceilalti concurenti, care s-au confruntat cu adevarate probleme. “Am gasit arma lui Arnold din Comando”, a exclamat Don Baxter despre soft cooker-ul care i-a dat de furca. La randul lui, Ioan Isaiu a gatit si mancat pentru prima oara in viata sa melci: “Am realizat instant ca eu nu as pune gura pe melci in viata mea. Insa am mancat pentru prima oara in viata mea la MasterChef doi melci”, a exclamat acesta.



Si pentru Octavian Strunila proba a fost o reala provocare deoarece acesta a primit un cleste pentru homar. Gatirea homarului i-a intins nervii la maximum pentru ca Octavian nu mai gatise pana atunci asa ceva si a avut mari probleme in a ucide homarul si a-l pregati pentru preparare: “De ce mi-au dat mie? E viu! Imi vine sa plang, nu mai pot sa fac asa ceva”, a exclamat acesta aproape tremurand.

Desi la inceputul probei a fost poate cel mai dezorientat de aparatul de facut inghetata care i-a revenit, Catalin Josan a fost cel care a castigat aceasta proba. Initial nu a vrut sa asculte sfaturile juratilor si aproape ca a stricat aparatul punandu-l la frigider, insa inghetata pe care a reusit in cele din urma sa o prepare i-a cucerit pe cei trei chefi. Platingul pe care l-a prezentat nu a fost la inaltime pentru ca inghetata se topise, insa odata gustat preparatul ramas la frigider, juratii au fost convinsi. Chef Florin l-a felicitat spunandu-i ca are exact textura de gelatao si ca mai stie un singur om care face inghetata asa de buna, in vreme ce chef Sorin l-a laudat si el: “N-am vazut asa tehnica de cand mama m-a facut”. 

Avantajul castigat la aceasta proba l-a adus pe Catalin Josan in fata unei alte provocari: desi la cea de-a doua proba a serii, la care au de gatit cu organe, el nu poate fi eliminat, Catalin trebuie sa decida ce ingredient revine fiecarui concurent. “O sa ma urasca astia”, s-a perpelit toata seara Josan. Odata ingredientele alese, proba s-a dovedit a fi un real dezastru. Juratii au impartit doar critici, au fost foarte duri si s-au enervat pe faptul ca farfuriile nu au aratat deloc bine, nu au fost de MasterChef, ci mai degraba de cantina, dupa cum au exclamat acestia nervosi. “Vreti sa invatati ceva, lucrati putin altfel”, le-a spus chef Sorin. La finalul probei, desi nu au fost impresionati de nicio farfurie, juratii au decis sa ii elimine pe Gina Pistol si Ioan Isaiu, tinand cont nu doar de platingurile din seara respectiva, ci si de evolutia lor in concurs. Gina nu s-a putut abtine si a izbucnit in lacrimi, marturisind ca ii va fi dor de emotiile concursului, de colegi si de intreaga echipa.  

Cea de-a treia proba a serii a adus pe bancul de lucru un ingredient vedeta: oul.

Asa se face ca cei ramasi in concurs au primit sarcina de a face platinguri in care oul sa fie ridicat la rand de rege, demonstrandu-si astfel inventivitatea. In timpul probei, Gabriela de la Cheeky Girls a avut parte de un moment neasteptat atunci cand a alunecat si a cazut. Grabita sa isi faca preparatul si presata de timp, Gabi a reusit sa cada in momentul in care a fugit pe tocuri pentru a-si lua ceva din camara. Fiecare a incercat sa impresioneze cu combinatii neasteptate de ingrediente, insa putini au fost cei care au primit laude. Castigatoarea probei a fost desemnata Elena Lasconi.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni