• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ice Bucket Challenge, in stil "MasterChef". Chefii Adrian Hadean, Florin Scripca si Patrizia Paglieri au acceptat provocarea momentului

Ice Bucket Challenge, in stil "MasterChef". Chefii Adrian Hadean, Florin Scripca si Patrizia Paglieri au acceptat provocarea momentului

Ice Bucket Challenge, in stil "MasterChef". Chefii Adrian Hadean, Florin Scripca si Patrizia Paglieri au acceptat provocarea momentului

Juratii "MasterChef" au acceptat si ei cea mai mare provocare a momentului, iar totul a fost facut pe masura statutului de jurat: pe acoperisul uneia din cele mai inalte cladiri, in timp ce gateau.

Dupa ce juratii "MasterChef" au fost nominalizati sa accepte provocarea Ice Bucket Challenge, Patrizia Paglieri, Florin Scripca (FOA) si Adrian Hadean s-au mobilizat si au decis sa se alature campaniei mondiale impotriva sclerozei amiotrofice laterale, una dintre cele mai puternice campanii virale de natura sociala.

"Pentru mine, aceasta campanie demonstreaza puterea celor multi de a face un bine. Mecanismul poate fi contestat, dar asta-i mai putin important. Importante sunt realizarile. Nominalizarile mele sunt ASR Principele Nicolae al Romaniei, Razvan Exarhu si Ivan Patzaichin", ne spune juratul Adrian Hadean.

"Nu am ezitat sa ma alatur campaniei, deoarece imi place sa ajut de fiecare data cand pot. Aceasta initiativa este un adevarat fenomen si este incredibil ce putem face cand lucram impreuna pentru un scop", marturiseste Florin Scripca, care la randul sau i-a numit pe Andreea Ibacka, Mihai si Liviu Popescu.

"Am fost foarte incantata de aceasta nominalizare si nerabdatoare sa ma alatur si eu campaniei. Ma bucur ca pot ajuta, iar propunerile mele sunt Corina Caragea, Marius Tuca si Antonio Passarelli", declara Patriziei Paglieri.

Juratii si-au turnat pe cap apa cu gheata si in acelasi timp au facut o donatie in contul campaniei umanitare. Pentru a realiza donatii, doritorii trebuie sa acceseze www.alsa.org.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni