• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ingredientul surpriza de la "MasterChef" i-a lasat masca pe concurenti: "Nu am gatit asa ceva in viata mea!"

Ingredientul surpriza de la "MasterChef" i-a lasat masca pe concurenti: "Nu am gatit asa ceva in viata mea!"

Ingredientul surpriza de la "MasterChef" i-a lasat masca pe concurenti: "Nu am gatit asa ceva in viata mea!"

Emisiunea este INTEGRAL pe voyo.ro.

Daca simteau ca sunt coplesiti de fiecare data cand ridicau Cutia misterelor, saptamana aceasta concurentii "MasterChef" au avut parte de portie dubla de suprize.

Asta pentru ca la proba binecunoscuta cu ingrediente ascunse, juratii le-au lansat o reala provocare: o a doua cutie care contine un ingredient surpriza, care le-a fostdezvaluit abia dupa o jumatate de ora.

Astfel, concurentii de la proba Cutia misterelor au aflat ca trebuie sa pregateasca un fel in care ananasul sa fie vedeta, in conditiile in care multi dintre ei se apucasera sa gateasca muschi de vita cu legume.

"Eu n-am gatit in viata mea ananas, ma pregateam sa arunce juratii cu farfuria in mine", a marturisit cu sinceritate unul dintre concurenti. "Ananas cu branza nu merge. Ananas cu ou, pe dracu!", a exclamat si Victor, contrariat ca ingredientul surpriza nu se potrivea cu nimic din ce gatise el.

La finalul probei, au fost destul de multe farfurii frumos aranjate, in care ananasul a fost vedeta, spre multumirea juratilor.

 Castigatorul de la Cutia Misterelor a fost declarat Rares Burducea, care a pregatit o supa rece de ananas. "Din 60 de minute am gatit 10. Sclipirea de moment te duce mai departe decat iti poti imagina" a recunoscut el.



Cine a fost primul MasterChef din viata ta? Si ce gatea? Spune-ne aici si castiga un sort pentru MasterCheful tau.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni