Iti era dor de prima casnica de la "MasterChef"? Cum s-a alintat Andreea Moldovan in fata camerelor


	Iti era dor de prima casnica de la "MasterChef"? Cum s-a alintat Andreea Moldovan in fata camerelor
Data: 14 Mai 2013

Andreea Moldovan, Bogdan Alexandrescu si Sidia Sissoko s-au intors in concursul "MasterChef".

"Revederea este cel putin emotionanta, pentru ca ti se trezesc o gramada de amintiri", a marturisit Bogdan "Dexter" Alexandrescu.

"Mi s-a facut pielea de gaina de pe drum", a spus la randul ei Andreea. "Cu toate ca am gatit in fata unui public mare, nimic nu se compara cu ce se intampla aici. E magie, e plin de energie", a continuat ea.

Viata lui Sissoko s-a schimbat radical dupa participarea la "MasterChef": "M-am inscris la o scoala de bucatari, viata mea s-a transformat la 180 de grade. Este un vis frumos", a povestit el.

Nu au venit sa-i admire in tacere pe cei ramasi in competitie, ci sa gateasca 3 preparate pe care acestia din urma sa le reproduca.

Andreea Moldovan a fost mult mai simpatizata decat in trecut, chiar daca in fata camerelor emotiile si-au spus cuvantul. :)

"Andreea este foarte buna, dar din filmarile de anul trecut parea ca este foarte rea. Si frumoasa, are picioare frumoase", crede Ana.

"Mi-am schimbat parerea despre Andreea. E bine sa nu judeci asa, numai de la televizor, omul", este de parere si Traian.

Cele mai importante momente din emisiune sunt VIDEO AICI.


 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies