• Emisiuni
  • MasterChef
  • Juratii de la MasterChef au provocat vedetele la gatit in direct la ProFM

Juratii de la MasterChef au provocat vedetele la gatit in direct la ProFM

Juratii de la MasterChef au provocat vedetele la gatit in direct la ProFM

In aceasta dimineata, Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean, juratii noului sezon MasterChef au fost invitatii lui Greeg si Onuc, la Alarma PRO FM. 

Aflati pentru a doua oara in studioul radioului, cei trei chefi au impartasit din entuziasmul lor cu privire la inceperea celui mai tare show culinar din Romania.

Intre timp, ascultatorii PRO FM au avut ocazia, pentru prima data, sa vorbeasca cu chefii. Cei mai norocosi dintre ei, care au reusit sa intre in direct, au beneficiat de cateva sugestii de preparate, pe baza ingredientelor pe care acestia le aveau in frigider. 

De asemenea, chefii au martusitit ca in cazul in care ar juriza un sezon „MasterChef: Proba Celebritatii”, le-ar placea sa ii aiba printre concurenti pe Grasul XXL, cu dedicatie de la Chef Adrian Hadean, Smiley, pus pe lista de Chef Patrizia Paglieria si Tudor Chirila, provocat de Chef FOA.

Pe Patrizia Paglieri, FOA si Adrian Hadean ii vom cunoaste mai bine, incepand de luni, 15 septembrie, cand ii vom urmari in cea mai asteptata emisiune culinara, de la ora 20:30, la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni