Au mai ramas patru, unul singur va simti gustul succesului. Marea finala "MasterChef - Proba Celebritatii" - ACUM, la ProTV


	Au mai ramas patru, unul singur va simti gustul succesului. Marea finala "MasterChef - Proba Celebritatii" - ACUM, la ProTV
Data: 23 Decembrie 2013

In Ajun de Craciun veti afla care este vedeta care isi va trece in CV titlul de MasterChef. Pro TV difuzeaza marti, 24 decembrie, de la 20.30, ultima editie a super show-ului “MasterChef – Proba celebritatii”.

Vedetele eliminate luni seara la "Masterchef - proba celebritatii" sunt: Jojo, Laura Cosoi, Alex Dima si Cheeky Gabriela.

Astfel, cei patru finalisti, care lupta in finala pentru marele premiu, sunt: Pacha Man, Don Baxter, Catalin Josan si Elena Lasconi.


Show-ul “MasterChef – Proba celebritatii” este acum INTEGRAL pe voyo.ro.

Anul acesta, vedeta castigatoare a acestui sezon va primi jumatate din marele premiu in valoare de 50.000 de euro, urmand ca cealalata jumatate sa fie donata unei cauze nobile. Asa se face ca vedeta care va castiga “MasterChef – Proba celebritatii” va primi jumatate din suma premiului, iar ceilalti 25.000 de euro vor oferi sansa la o viata mai buna prin educatie timpurie celor 1300 de copii saraci, beneficiari ai programului Fiecare Copil in Gradinita, implementat de Asociatia OvidiuRo in parteneriat cu autoritatile locale din 20 de comunitati.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies