• PRO TV
  • Laura Cosoi, nud dupa "MasterChef - Proba Celebritatii". Ce dezvaluire a facut frumoasa blonda

Laura Cosoi, nud dupa "MasterChef - Proba Celebritatii". Ce dezvaluire a facut frumoasa blonda

Laura Cosoi, nud dupa "MasterChef - Proba Celebritatii". Ce dezvaluire a facut frumoasa blonda

Laura Cosoi nu era straina de gatit inainte de participarea la "MasterChef - Proba Celebritatii", insa vedeta spune ca acest concurs i-a testat limitele si a invatat-o sa improvizeze si sa inventeze retete noi in situatiile-limita in care a pus-o competitia.

Laura a vorbit, intr-un interviu acordat ziare.com, despre ce a insemnat pentru ea participarea la Masterchef, a dezvaluit secretele cu care isi mentine silueta de invidiat si a marturisit ca nu ar refuza un pictorial sexy care sa includa...sushi.

"La MasterChef am descoperit ca  pot sa imi imping limitele destul de departe. Nu as fi stiut ca pot sa gatesc sub presiune si ca as putea inventa o reteta in doar cateva minute. Am invatat multe lectii. A fost o experinta foarte intensa, plina de adrenalina", a povestit frumoasa blonda.

Dintre toate probele de la MasterChef, cea mai grea pentru Laura a fost sa gateasca pentru botez, cand toti concurentii au stat 20 de ore in picioare si au gatit cot la cot cu chefii pentru ca toate felurile de mancare sa fie gata la timp.

"Cel mai mult am stat intr-o bucatarie aproape 20 de ore la MasterChef, cand am gatit pentru un botez. Eu, in 20 de ore, nu am mers nici macar o data la baie. Timpul a trecut pe nesimtite si a fost extraordinara intreaga experienta. La MasterChef, de exemplu, am slabit pentru ca nu aveam cand sa mananc o masa intreaga. Ciuguleam in permanenta, dar nu suficient. Am stat nemancata o zi intreaga. Mi s-a intamplat sa filmez foarte mult si pur si simplu sa nu apuc sa mananc. Asta se intampla rar si am foarte mare grija sa nu ajung in stadiul acesta", si-a amintit vedeta.

Laura a mai dezvaluit si ca nu ar refuza un pictorial nud, in care sa pozeze acoperita de sushi si nici nu ar fi prima. In unele restaurante cu specific japonez, clientii mananca sushi direct de pe trupul dezgolit al unui model. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni