• Emisiuni
  • MasterChef
  • AZI, de la 20:30, incep probele eliminatorii pentru un loc in bucataria MasterChef! Succesul e o lama cu doua taisuri!

AZI, de la 20:30, incep probele eliminatorii pentru un loc in bucataria MasterChef! Succesul e o lama cu doua taisuri!

AZI, de la 20:30, incep probele eliminatorii pentru un loc in bucataria MasterChef! Succesul e o lama cu doua taisuri!

Luni, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari primele probe eliminatorii ale acestui sezon MasterChef! Extrem de dificile, acestea vor avea drept deznodamant desemnarea concurentilor care merita sa se califice mai departe si sa-si pastreze sortul.

Tudor si Victor sunt primii doi concurenti care ajung direct in bucataria MasterChef, datorita sortului de aur. Faptul ca au obtinut aceasta distinctie demonstreaza ca in spatele preparatului lor, cu care i-au impresionat pe cei trei Chefi, se afla mult exercitiu, dar si multa pasiune pentru domeniul culinar.

In editia de luni, concurentii care au primit sortul MasterChef cu trei raspunsuri afirmative vor avea un privilegiu: nu vor participa la primele probe eliminatorii. Alaturi de cei doi posesori ai sorturilor de aur, acestia vor asista la competitia aprinsa dintre concurentii care au primit doar doua raspunsuri afirmative! 

Concurentii care au prins gustul competitiei cu doi de DA vor avea de trecut o proba care implica calitate fara cusur, dar si cantitate precisa. Pe langa aceste doua lucruri, rapiditatea si eficienta vor reprezenta niste atuuri esentiale pentru a trece cu brio prima proba! 

Urmatoarea proba eliminatorie este impartita in doua faze. Prima dintre acestea va implica un singur ingredient: telina. Tehnica si dexteritatea sunt tot ceea ce conteaza. Juriul este extrem de exigent, jocul devine dur si se va taia in carne vie. La cea de a doua faza, concurentii care au scapat de eliminare vor trebui sa creeze niste rondele perfecte, intr-o cantitate cat mai mare. Totul intr-un timp record!  

In aceeasi editie, concurentii care au primit doi de DA vor participa si la prima proba in deplasare, pe malul unui iaz. Pe langa dexteritatea in bucatarie, concurentii vor trebui sa demonstreze cat de agili sunt. 

MasterChef - Prinde gustul competitiei, in fiecare luni si marti, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni