• Emisiuni
  • MasterChef
  • Prinde gustul competitiei la MasterChef. Diseara, de la 20.30, la ProTV!

Prinde gustul competitiei la MasterChef. Diseara, de la 20.30, la ProTV!

Prinde gustul competitiei la MasterChef. Diseara, de la 20.30, la ProTV!

Astazi, MasterChef va aduce in prim plan povesti de viata uimitoare, oameni dedicati, ambitiosi, cu mult talent culinar. Competitia se anunta si de aceasta data una foarte stransa, cu probe inedite si dificile, care vor atinge cote maxime de emotie si tensiune in randul concurentilor, motivati de dorinta de a excela. 

Pasiunea pentru gatit nu are limite, iar acest lucru o demonstreaza una dintre concurente, care a acceptat sa debaraseze mese, sa spele vase si doar din cand in cand sa mai faca si cate o limonada, intr-un restaurant. A avut acest job timp de un an, iar scopul sau a fost unul cat se poate de clar: oportunitatea de a vedea cum decurg lucrurile in bucatarie. In ceea ce priveste competitia MasterChef, ea a venit aici cu ganduri clare, vrea sa demonstreze ca a evoluat si poate castiga. 

MasterChef - Prinde gustul competitiei, AZI, 15 septembrie, la ProTV!

 

O alta concurenta are si ea o poveste de viata impresionanta. Pentru ca familia ei plecase in Italia din motive financiare, ea a abandonat scoala in clasa a X-a si a decis sa se mute alaturi de ei acolo, in incercarea de a-si castiga existenta. Dupa un an, in care a facut menajul, a fost babysitter si ospatar, s-a intors in tara si si-a continuat studiile. A venit la MasterChef pentru a se redescoperi si a face ceea ce ii place, sa gateasca. Este foarte ambitioasa si are ganduri mari pentru competitia care va incepe in curand, la Pro TV.

In acest sezon, telespectatorii vor face cunostinta si cu un antreprenor extrem de creativ si hotarat, care va demonstra ca ambitia si talentul il pot duce spre indeplinirea oricarui vis, inclusiv castigarea titlului de MasterChef. 

Acestea sunt doar cateva dintre povestile de viata ale concurentilor pe care ii vom cunoaste in sezonul 5 MasterChef, din 15 septembrie, de la ora 20:30, doar la Pro TV.

MasterChef - Prinde gustul competitiei, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni