• Emisiuni
  • MasterChef
  • Mai sunt 6 zile! Noii chefi de la MasterChef vor juriza filozofi, arhitecti, antreprenori sau scamatori

Mai sunt 6 zile! Noii chefi de la MasterChef vor juriza filozofi, arhitecti, antreprenori sau scamatori

Mai sunt 6 zile! Noii chefi de la MasterChef vor juriza filozofi, arhitecti, antreprenori sau scamatori

Mai sunt 6 zile, iar cea mai asteptata competitie culinara din Romania se intoarce in casele romanilor cu un nou sezon. Cel mai puternic cooking show din Romania va beneficia de un aer de noutate cu multe elemente surprinzatoare.

Telespectatorii vor pasi in magia bucatariei MasterChef, iar aici vor fi asteptati de noii membri ai juriului si de nenumarati concurenti talentati, supusi la probe inedite.

Pasiunea fara limite pentru mancare i-a adus pe cei mai talentati romani in cursa pentru trofeul MasterChef. De la gospodine, care au urmat indemnul familiilor de a participa la show, florari, scamatori si pana la filozofi, arhitecti de top, antreprenori, dar si persoane pe care cu greu le-ai fi vazut intr-o bucatarie, cu totii si-au luat inima in dinti si s-au inscris in cea mai dura competitie culinara din Romania.

Rand pe rand, ei vor sta in fata exigentului juriu format din Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean. „Cei trei jurati ne-au impresionat nu doar prin faptul ca au in spate cariere foarte solide, dar si pentru ca am vazut ca se completeaza perfect, desi au personalitati diferite, fiecare aduce in emisiune o voce distincta. FOA vine cu creativitate si cu o nebunie frumoasa, Adrian Hadean aduce rafinament si un umor fin, iar Patrizia este adorabila, necrutatoare, exploziva si surprinzatoare. Toti trei au in comun pasiunea pentru gatit, dusa la nivel de performanta”, afirma Monica Senchiu, producatorul MasterChef Romania.

O parte din probele sezonului 5 vor fi cu totul surprinzatoare atat pentru concurenti, cat si pentru telespectatori. Concurentii vor gati in mai multe locuri neasteptate si frumoase, zone care vorbesc de la sine despre bogatia culinara a tarii noastre.  De-a lungul sezonului, acestora le va fi pusa la grea incercare rezistenta si vor trebui sa demontreze ca pot ajunge pana in finala.

„Daca am compara formatul MasterChef cu o piesa muzicala, de aceasta data ea va fi interpretata de alti oameni, motiv pentru care, cu siguranta, va suna altfel”, adauga Monica Senchiu cu privire la schimbarile anuntate in cadrul show-ului.

MasterChef - Prinde gustul competitiei, din 15 septembrie la ProTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni