• Emisiuni
  • MasterChef
  • Petru Buiuca, despre "casnicele" Nicoleta Matea si Andreea Moldovan. Cum s-a bucurat primul MasterChef al Romaniei de plecarea Nicoletei

Petru Buiuca, despre "casnicele" Nicoleta Matea si Andreea Moldovan. Cum s-a bucurat primul MasterChef al Romaniei de plecarea Nicoletei

Petru Buiuca, despre "casnicele" Nicoleta Matea si Andreea Moldovan. Cum s-a bucurat primul MasterChef al Romaniei de plecarea Nicoletei

Primul MasterChef al Romaniei a marturisit, mai pe ocolite, ce-i drept, dar cu toata sinceritatea ca s-a bucurat de plecarea "casnicei".

"Anul asta ati fost mai norocosi. A plecat singura. :)) Acum va spun sincer: Andreea nu pleca nici batuta si in lanturi ;) si poate gresesc maxim ca fac "PR", dar asta sunt eu", a spus Petru cand a aflat ca Nicoleta Matea a parasit de bunavoie competitia.

In momentul in care juratii au afirmat in platou ca cine doreste sa se retraga din concurs o poate face fara niciun fel de consecinte, Nicoleta nu a stat prea mult pe ganduri. "M-am saturat si nu mai suport", a exclamat ea.

Vezi VIDEO cu momentul plecarii ei din concurs.

Primul MasterChef al Romaniei mai scrisese pe Facebook ca Ana Nicoleta Matea, "noua casnica" din concurs, a reusit o performanta de neegalat.

"Casnica, casnica, dar sa il scoti pe Chef Sorin din sarite, asta e o performanta in istoria MasterChef Romania", a postat Petru pe reteaua de socializare.

VIDEO: Casnica de la "MasterChef", aroganta pana la cer: "Eu am dus tot greul". L-a scos din sarite pe Chef Sorin



Petru Buiuca si Andreea Moldovan au avut portia lor de replici acide

La finalul celui dintai sezon, Petru spunea ca daca ar fi sa asocieze un preparat cu Andreea Moldovan, acesta ar fi inecacios.

"Toti ceilalti, cei care m-au criticat, fara gust. As fi asteptat comentarii de la cei care s-au clasat in primele patru locuri. Dar in rest, am optat sa ignor reactiile negative, nu voi accepta niciodata ca o persoana care nu a dovedit ca este intr-o pozitie ce ii permite sa comenteze ceea ce fac eu, indiferent ce fac in viata, nu pot sa ii accept parerea, eu asa am fost crescut, asa m-am format. Am urmarit mereu modele mai bune", declara el dupa ce a fost aspru criticat.

"E dureros sa vezi un om care nu isi merita locul aici", spunea Andreea despre Petru Buiuca, dar aceasta afirmatie pare chiar blanda fata de continuare: "Ce scarbosenie de om! Ce gateste jigodia aia mica?", adauga ea, sperand ca o alta concurenta ramasa in concurs "sa-i rupa capul".

PRINDE GUSTUL COMPETITIEI AZI, DE LA 20:30, LA PROTV: "MASTERCHEF".
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni