De la preselectii, direct la testul sub presiune. De ce surpriza a avut parte un concurent inainte sa primeasca toate laudele


	De la preselectii, direct la testul sub presiune. De ce surpriza a avut parte un concurent inainte sa primeasca toate laudele
Data: 22 Septembrie 2014

Daca in sezonul 2 Alex Hora, concurentul tatuat, cu atitudine de barbat dur, s-a numarat printre finalisti si a reusit sa atraga, poate, cel mai mare val de simpatie in randul publicului, sezonul patru al show-ului culinar le-a facut cunostinta telespectatorilor cu un concurent la fel de interesant.

Paul Siserman are 38 de ani si este proprietar de restaurant, insa a venit la "MasterChef" pentru se tine de promisiunea facuta fetitei lui, aceea de a lua sortul si de a primi confirmarea talentului sau in bucatarie din partea celor trei jurati.

Cu o tinuta cool si multe tatuaje, Paul a aratat ca isi ia in serios rolul de bucatar si este increzator ca poate deveni urmatorul "MasterChef".

Concurentul s-a prezentat in fata celor trei chefi cu o portie de calamari la tigaie, pesto si paste negre, cu cerneala de sepie. Inainte sa-si monteze preparatul in farfurie, Paul a trecut printr-o adevarata proba sub presiune, dupa ce chef Patrizia l-a pus sa prajeasca pastele si calamarii in pesto si ulei de masine.

Concurentul s-a descurcat excelent, asa ca juratii au fost impresionati si i-au oferit sortul, nu inainte de a-l lauda: "Ai inceput de la 0. Am sa pun un 1 in fata zeroului si din partea mea ai un da", i-a spus chef FOA, in timp ce chef Adrian Hadean a completat: "Am cautat lucruri bune sa spun despre preparat. Farfuria ta zice toate lucrurile bune despre ea. Bravo!".

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies