• Emisiuni
  • MasterChef
  • De la preselectii, direct la testul sub presiune. De ce surpriza a avut parte un concurent inainte sa primeasca toate laudele

De la preselectii, direct la testul sub presiune. De ce surpriza a avut parte un concurent inainte sa primeasca toate laudele

De la preselectii, direct la testul sub presiune. De ce surpriza a avut parte un concurent inainte sa primeasca toate laudele

Daca in sezonul 2 Alex Hora, concurentul tatuat, cu atitudine de barbat dur, s-a numarat printre finalisti si a reusit sa atraga, poate, cel mai mare val de simpatie in randul publicului, sezonul patru al show-ului culinar le-a facut cunostinta telespectatorilor cu un concurent la fel de interesant.

Paul Siserman are 38 de ani si este proprietar de restaurant, insa a venit la "MasterChef" pentru se tine de promisiunea facuta fetitei lui, aceea de a lua sortul si de a primi confirmarea talentului sau in bucatarie din partea celor trei jurati.

Cu o tinuta cool si multe tatuaje, Paul a aratat ca isi ia in serios rolul de bucatar si este increzator ca poate deveni urmatorul "MasterChef".

Concurentul s-a prezentat in fata celor trei chefi cu o portie de calamari la tigaie, pesto si paste negre, cu cerneala de sepie. Inainte sa-si monteze preparatul in farfurie, Paul a trecut printr-o adevarata proba sub presiune, dupa ce chef Patrizia l-a pus sa prajeasca pastele si calamarii in pesto si ulei de masine.

Concurentul s-a descurcat excelent, asa ca juratii au fost impresionati si i-au oferit sortul, nu inainte de a-l lauda: "Ai inceput de la 0. Am sa pun un 1 in fata zeroului si din partea mea ai un da", i-a spus chef FOA, in timp ce chef Adrian Hadean a completat: "Am cautat lucruri bune sa spun despre preparat. Farfuria ta zice toate lucrurile bune despre ea. Bravo!".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni