• Emisiuni
  • MasterChef
  • Meciul decisiv s-a jucat in deplasare. Tudor si Florin au alergat sa "gaseasca" TIMP

Meciul decisiv s-a jucat in deplasare. Tudor si Florin au alergat sa "gaseasca" TIMP

Meciul decisiv s-a jucat in deplasare. Tudor si Florin au alergat sa "gaseasca" TIMP

Dupa ce s-au duelat in startere si deserturi cu care sa ii impresioneze pe Chefi, concurentii "MasterChef" au plecat in deplasare pentru a sustine proba cu numarul trei.

Meciul decisiv s-a jucat in deplasare in aceasta editie, iar concurentii au ajuns la "Ferma animalelor", un mic paradis pentru copiii de toate varstele. Cei care sunt in competitia gustului au fost supusi unei probe care le-a inspirat frica inca de la inceput: copiii sunt cei mai sinceri si mai duri critici.

Chefii le-au pus la dispozitie trei ore pentru pregatirea mancarii destinata celor 200 de pitici de la scolile din imprejurul zonei, dar a fost si o conditie: sa isi gaseasca singuri timpul. Capitanii celor doua echipe, Tudor si Florin, au mers in cautarea unor potcoave ascunse in diverse locuri de la "Ferma animalelor", pe care era inscriptionat timpul "gasit".

Florin a fost cel care a reusit sa adune cele 180 de minute, in timp ce Tudor a gasit numai 165. Timp de 5 minute, cei doi concurenti au lasat din nou prietenia la o parte si s-au transformat in adversari.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni