• PRO TV
  • Nicoleta, casnica sexy si rea, explica altercatia cu un concurent de la MasterChef: "Eu nu am cum sa ma bat cu un barbat"

Nicoleta, casnica sexy si rea, explica altercatia cu un concurent de la MasterChef: "Eu nu am cum sa ma bat cu un barbat"

Nicoleta, casnica sexy si rea, explica altercatia cu un concurent de la MasterChef: "Eu nu am cum sa ma bat cu un barbat"

"Happy Hour" e integral pe voyo.ro.

Nicoleta a explicat la "Happy Hour" si conflictul pe care l-a avut cu Nicusor Coroama, colegul de la Masterchef, in ultima editie in care a participat. "Lucrurile nu au stat chiar asa. Nu am cum sa bat eu un barbat. De obicei, nu explodez in conditii de stres, a fost mai mult o sicana, a fost ultima data cand am facut asta. M-am dus spre el, el a crezut ca urmeaza sa-l lovesc, m-a impins. Am fost sa-i cer socoteala pentru ca ne jignea" a povestit ea pe canapeaua lui Maruta.

"La MasterChef am ajuns mai mult din intamplare, m-a inscris un prieten. Am fost la casting si uite ca am mers mai departe, nu ma asteptam" a marturisit ea cu sinceritate.

Nicoleta Matea a dezvaluit ca s-a si maritat, pe 1 februarie, chiar in timpul show-ului, iar acum si-ar dori sa isi practice meseria de actrita, iar pasiunea pentru bucatarie sa ramana doar un hobby.

"Da, mi s-a propus sa pozez in reviste pentru barbati, momentan am refuzat, nu e ceea ce vreau eu sa fac, nu e o prioritate", a declarat ea la "Happy Hour".

Casnica sexy si rea de la "MasterChef" si-a aratat si tatuajele in emisiune, doua dintre cele patru pe care le are: o zana si initiala N la incheietura mainii drepte si mesajul "Je ne regrette rien" pe picior.


Cine a fost primul MasterChef din viata ta? Si ce gatea? Spune-ne aici si castiga un sort pentru MasterCheful tau.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni