• PRO TV
  • Nicoleta sau Andreea, cine arata mai bine fara sutien? Fostele "casnice" de la "MasterChef", la proba costumului de baie

Nicoleta sau Andreea, cine arata mai bine fara sutien? Fostele "casnice" de la "MasterChef", la proba costumului de baie

Nicoleta sau Andreea, cine arata mai bine fara sutien? Fostele "casnice" de la "MasterChef", la proba costumului de baie

Al doilea sezon de la "MasterChef" a adus o noua "casnica" sexy si rea, iar comparatiile nu au intarziat sa apara, mai ales ca Nicoleta Matea si Andreea Moldovan impart multe calitati si defecte.

Amandoua se lauda cu un fizic de invidiat, incluzand aici dotarile obtinute prin talentul medicului estetician.

Daca Andreea Moldovan nu a facut tam-tam pe seama silicoanelor ei, Nicoleta Matea a tinut sa se laude cu asta inca din etapa preselectiilor, precizand ca si-ar dori sa gateasca la fel de bine cum arata.







Mai departe, pe cele doua le leaga si limba ascutita. Andreea l-a criticat aspru chiar pe Petru Buiuca, marele castigator al primului sezon "MasterChef".

"E dureros sa vezi un om care nu isi merita locul aici", spunea Andreea despre Petru, dar aceasta afirmatie pare chiar blanda fata de continuare: "Ce scarbosenie de om! Ce gateste jigodia aia mica?", adauga ea, sperand ca o alta concurenta ramasa in concurs "sa-i rupa capul".

Nici Nicoleta nu a fost mai retinuta. Daca la inceput s-a rezumat doar la chicoteli pe seama lacrimilor unor colegi, certurile au luat amploare pe masura ce a inaintat in competitie.

Intre Nicoleta Matea si Nicusor Coroama a izbucnit un conflict, incheiat numai cu forta pumnului si cuvinte de ocara.

Daca Nicoleta l-a acuzat pe Nicusor ca a bruscat-o, ceilalti colegi au oferit o versiune putin diferita. Se pare ca Nicoleta a cautat motive de harta, iar Nicusor a ripostat.

Supararea Nicoletei a pornit de la faptul ca Nicusor nu ar fi recunoscut ca a lucrat in bucatarie in Spania si ca ar conduce o masina luxoasa. In valtoarea acuzatiilor a intrat si Maria Secrieriu.

"Deci voi sunteti cucuvelele din gasca asta", le-a pus la punct Chef Catalin pe Nicoleta si pe Maria.




Asemanarile se opresc, insa, aici. Ce a remarcat Petru: "Anul asta ati fost mai norocosi. A plecat singura. :)) Acum va spun sincer: Andreea nu pleca nici batuta si in lanturi ;) si poate gresesc maxim ca fac "PR", dar asta sunt eu", a spus el cand a aflat ca Nicoleta Matea a parasit de bunavoie competitia.

In momentul in care juratii au afirmat in platou ca cine doreste sa se retraga din concurs o poate face fara niciun fel de consecinte, Nicoleta nu a stat prea mult pe ganduri. "M-am saturat si nu mai suport", a exclamat ea. 

Vezi VIDEO cu momentul plecarii ei din concurs.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni