• Emisiuni
  • MasterChef
  • Noi provocări în bucătăria MasterChef: „Am trecut de mult ori prin iad. Mă simt ca acasă”

Noi provocări în bucătăria MasterChef: „Am trecut de mult ori prin iad. Mă simt ca acasă”

Noi provocări în bucătăria MasterChef: „Am trecut de mult ori prin iad. Mă simt ca acasă”

În această seară, de la 21:30, concurenții din bucătăria MasterChef vor avea o... surpriză. Pe bancurile de lucru sunt pregătite două cutii misterioase, iar ei vor fi nevoiți să aleagă care vor fi ingredientele pe care le vor folosi pentru prima probă a serii.

 „Puteți să renunțați la cutia raiului și să vă asumați riscul de a găti cu ingredientele din cealaltă cutie, a iadului”, le va spune chef FOA când vor păși în bucătărie.

Cei care vor să-și depășească limintele și să demonstreze că nu le e frică de nimic în această etapă a competiției, vor alege cu îndrăzneală: „Când am intrat în platou am văzut 2 cutii, una dintre ele... cu foc. Mie lucrurile simple nu prea îmi plac, îmi place să mă aventuriez, așa că... mergem spre iad”; „Am trecut de mult ori prin iad. Mă simt ca acasă”; „De mic copil am riscat și am câștigat tot timpul”, vor spune cei mai curajoși dintre ei. 

În a doua etapă a competiției, în proba eliminatorie, tensiunile vor crește iar unii dintre concurenți se vor simți neîndreptățiți: „Nu mi se pare corect pentru că eu gătesc chestii pe care nu le-am gătit niciodată, gătesc carne, nu fac paste de 17 ani si, mamă, ce lucru am făcut! E o chestie pe care ea o face în fiecare zi și mi se pare că eu meritam!”, va spune una dintre participantele care va ajunge în proba sub presiune. „Dacă tu nu ai fi fost bună, nu erai aici, era altcineva, dar tu ești bună. O să fiu dur, dar corect!”, îi va spune chef Joseph Hadad.

Ce preparate vor ajunge în fața chefilor, care vor fi concurenții care vor urca la balcon, dar și ce noi provocări va aduce noua ediție MasterChef, aflăm diseară, de la 21:30.

Emisiunea MasterChef poate fi vizionată pe VOYO, cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

MasterChef - Gătește cu pasiune


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni