Secretul lui Pacha Man. Ce a recunoscut la "MasterChef": "Putini prieteni stiu asta despre mine"


	Secretul lui Pacha Man. Ce a recunoscut la "MasterChef": "Putini prieteni stiu asta despre mine"
Citeste mai mult despre: Pacha Man, MasterChef,
Data: 23 Decembrie 2013

In Ajun de Craciun veti afla care este vedeta care isi va trece in CV titlul de "MasterChef". Pro TV difuzeaza marti, 24 decembrie, de la 20.30, ultima editie a super show-ului "MasterChef - Proba celebritatii".

"Am multi prieteni, dar putini stiu deaspre mine ca gatesc. Stiu ca imi place mancarea, dar putini stiu ca am pretentii. De exemplu, nu intru intr-un restaurant daca nu au ulei de masline si otet balsamic" a marturisit Pacha Man, unul dintre cei sase finalisti la "Masterchef - proba celebritatii".

Show-ul “MasterChef – Proba celebritatii” este acum INTEGRAL pe voyo.ro.

Anul acesta, vedeta castigatoare a acestui sezon va primi jumatate din marele premiu in valoare de 50.000 de euro, urmand ca cealalata jumatate sa fie donata unei cauze nobile. Asa se face ca vedeta care va castiga “MasterChef – Proba celebritatii” va primi jumatate din suma premiului, iar ceilalti 25.000 de euro vor oferi sansa la o viata mai buna prin educatie timpurie celor 1300 de copii saraci, beneficiari ai programului Fiecare Copil in Gradinita, implementat de Asociatia OvidiuRo in parteneriat cu autoritatile locale din 20 de comunitati.


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies