• Emisiuni
  • MasterChef
  • Patrizia Paglieri, italianca din juriul "MasterChef", preda cursuri de gatit in Bucuresti

Patrizia Paglieri, italianca din juriul "MasterChef", preda cursuri de gatit in Bucuresti

Patrizia Paglieri, italianca din juriul "MasterChef", preda cursuri de gatit in Bucuresti

Concurentii MasterChef pot afla secrete gastronomice desavarsite de la unul  dintre juratii celui mai savuros show culinar din Romania. Patrizia Paglieri, italianca din juriul MasterChef, tine lectii de gatit la Dalles Go, cea mai mare platforma de cursuri after work din Bucuresti.

Convinsa ca printre cele mai importante misiuni ale unui chef este sa petreaca mult timp in bucatarie, Patrizia s-a lasat greu induplecata sa se alature echipei de dascali profesionisti de la Dalles GO. In cele din urma a acceptat sa ii poarte pe cursanti, timp de 12 saptamani, intr-o calatorie fascinanta in gastronomia italiana. In bucataria restaurantului Collage, pe care de altfel Patrizia o si coordoneaza, invataceii afla trucuri de gatit din gastronomia siciliana si invata sa prepare meniuri complete, de la antreuri pana la desert. 

Ca dascal, atitudinea Patriziei oscileaza intre rigoarea cu care isi trateaza subalternii in bucatarie si caldura cu care isi intampina clientii fideli in restaurant. La cursuri se rade mult, se munceste pe branci, se jongleaza cu arome si la final, se degusta pe indelete. 

Originara din San Remo, Patrizia a venit in Romania in 1999 si a deschis impreuna cu mama sa un cochet bistro in Mogosoaia, unde si acum mai gateste cine private pentru clientii fideli. Si-a pus, de asemenea amprenta pe meniul unor restaurante de inalta clasa din Constanta si Bucuresti. Italianca care este pe cale sa devina o celebritate in Romania, a gatit la randul ei pentru vedete de calibru, ca Giani Morandi, Joe Cocker, Andy Garcia sau Liza Minelli. 

Patrizia Paglieri face parte din juriul MasterChef si ne vom intalni cu ea din 15 septembrie, alaturi de Chef FOA si Chef Adrian Hadean. Acestia formeaza un trio de exceptie in cel mai spectaculos show culinar din Romania, care va fi difuzat din 15 septembrie, numai la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni