• Emisiuni
  • MasterChef
  • Prima aparitie culinara a castigatorului MasterChef, Petru Buiuca. Vezi unde a gatit week-endul trecut

Prima aparitie culinara a castigatorului MasterChef, Petru Buiuca. Vezi unde a gatit week-endul trecut

Prima aparitie culinara a castigatorului MasterChef, Petru Buiuca. <span style="color:#f00;">Vezi unde a gatit week-endul trecut</span>

Petru Buiuca si Mehrzad Moghazehi au promis ca prima aparitie culinara dupa terminarea shw-ului ”MasterChef” o vor face la Scoala Britanica, acolo unde Alexandru Cirtu lucreaza ca profesor.

Cei 3 concurenti au gatit in week-endul ce a trecut in cadrul Carnavalului de Vara specialitati din bucataria spaniola, milkshake-uri reinventate, purtand amprenta fiecaruia in parte, cocktailuri fara alcool cu o varietate de sucuri de fructe cu apa de izvor si, nu in ultimul rand, Ice Tea Iranian. Timp de 5 ore cei trei au gatit, au servit, au dat autografe si s-au pozat cu toti copiii si parintii care au fost prezenti la acest eveniment al scolii. 



Petru a marturisit ca “sambata, impreuna cu Alex si Mehrzad am reusit sa oferim zambete, mancare si bauturi frumos colorate celor care au venit la British School. Evenimentul a fost un succes total si asta a aratat, fara doar si poate, ca fenomenul MasterChef are puterea de a-i face pe oameni sa zambeasca.”

Si Mehrzad a fost bucuros sa participe la aceasta intalnire: ”Totodata ma bucur ca am fost alaturi de colegii mei si am vazut bucuria de pe fetele multor copii prezenti. Imi doresc sa am oportunitatea sa gatesc cu ei pe viitor.”

Iar Alexandru Cirtu, zis si Teacher, a declarat ca e foarte incantat ca si-a putut aduce colegii la scoala. ”Au reusit sa puna multe zambete pe fetele tuturor copiilor care au privit cu sufletul la gura pana in ultimul moment aceasta emisiune. Vreau sa ii felicit pentru tot ceea ce au realizat pana acum si sa ii invit si la cateva cursuri de gatit impreuna cu micutii. Avem cateva talente in ale bucatariei aici si cred c-ar ramane profund impresionati.” 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni