• PRO TV
  • Multi i-au zis sa n-o faca dar pentru el onoarea a fost mai importanta! Vezi ce decizie a luat Petru

Multi i-au zis sa n-o faca dar pentru el onoarea a fost mai importanta! Vezi ce decizie a luat Petru

Multi i-au zis sa n-o faca dar pentru el onoarea a fost mai importanta! Vezi ce decizie a luat Petru

Petru, concurentul care a reusit sa ii impresioneze la Masterchef si a castigat marele titlu, a venit la Happy Hour sa gateasca si sa isi arate tatuajul.

Castigatorul “MasterChef”, Petru Buiuca, cel care a plecat acasa cu marele titlu si premiul de 50.000 de euro, promitea la inceputul show-ului ca daca va castiga competitia, se va tatua. Si isi va face nu orice tatuaj, ci un tatuaj care sa reprezinte fie sigla emisiunii, fie numarul de inscriere in concurs. Petru si-a respectat promisiunea si saptamana aceasta castigatorul “MasterChef” si-a tatuat pe incheietura mainii stangi numarul de inscriere in concurs, stilizat, cu cifra 1 in forma de furculita. Petru si-a etalat tatuajul in platoul emisiunii “Happy Hour”, in editia de vineri.
    “Asa cum am promis, mi-am facut tatuajul! Si toti au reusit sa il vada live, la Maruta”, spune Petru incantat. “Nu este un tatuaj de show, este un legamant cu mine insumi. Am ales sa il fac, desi cam toata lumea imi spunea ca nu trebuie, ma simt foarte fericit. Imi place sa ma tin de promisiuni, pentru ca simt ca face parte din mine si pentru ca imi va aduce aminte toata viata ca am castigat atunci cand toti credeau altceva. Tatuajul imi va aminti ca eu sunt primul Masterchef al Romaniei, eu voi sti toata viata ca sunt o persoana simpla si pasionata de gatit si, nu in ultimul rand, tuturor celor care au sperante li se va spune, sper eu, sa creada! Sa viseze!”, a mai spus acesta.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni