"Plangem? Suntem la gradinita? Taci!". Chef Patrizia si-a iesit din fire cand a vazut ca un concurent izbucneste in lacrimi. Cine a parasit MasterChef


	"Plangem? Suntem la gradinita? Taci!". Chef Patrizia si-a iesit din fire cand a vazut ca un concurent izbucneste in lacrimi. Cine a parasit MasterChef
Data: 27 Octombrie 2014

Dupa ce echipa rosie a pierdut cea de-a doua proba, in care concurentii au gatit pentru muncitoarele de la o fabrica de textile, chefii le-au permis membrilor echipei rosii sa desemneze patru concurenti care sa intre la testul sub presiune.

Rasty, liderul echipei, a decis sa-si asume esecul, iar lui i s-au alaturat Paul Siserman, Tudor si Tavi, care a fost ultimul clasat la prima proba din concurs. 

Nemultumita de cei care au ajuns la testul sub presiune, chef Patrizia a decis sa le cheme si pe Patricia si Iuliana, care rasuflasera usurate crezand ca au scapat de pericolul eliminarii.

La proba eliminatorie, concurentii au avut de gatit piept de pui, dupa placul fiecarui chef: prajit, fript in crusta de pesmet si pui umplut cu mozarella si sunca de Parma. Cel mai greu de pregatit s-a dovedit pieptul de pui umplut, preferatul Patriziei. Jurata a aruncat la cos 5 dintre cele 6 farfurii pregatite si nu a acceptat nicio scuza din partea concurentilor.

"Plangem? Plangem? Suntem la gradinita? Ce te-am intrebat eu? Piept de pui.Tu ce ai facut? Rulada. Taci!", a izbucnit Chef Patrizia Paglieri dupa ce Paul Siserman a incercat sa justifice greseala.

Iuliana Petrunjel a gafat la doua probe consecutive, iar chefii au decis sa o elimine, in timp ce Tavi lupta in continuare pentru marele trofeu.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies