• Emisiuni
  • MasterChef
  • Preselectiile MasterChef se apropie de final! Ultima oprire a caravanei va avea loc in acest weekend in Timisoara

Preselectiile MasterChef se apropie de final! Ultima oprire a caravanei va avea loc in acest weekend in Timisoara

Preselectiile MasterChef se apropie de final! Ultima oprire a caravanei va avea loc in acest weekend in Timisoara

Gustul preselectiilor MasterChef va cuprinde in acest weekend vestul Romaniei! Pasionatii de gatit au ultima sansa de a prinde gustul celei mai tari competitii culinare din tara! Sambata, 20 iunie, incepand cu ora 09:00, toti cei pentru care bucataria reprezinta o pasiune sau un stil de viata sunt asteptati la hotel Continental din Timisoara cu un preparat care le poate aduce un loc in bucataria MasterChef!

Pana in prezent, echipa MasterChef a vizitat mai multe orase importante din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi. Mii de persoane s-au prezentat cu preparate variate, de la feluri principale exotice sau traditionale, la supe, preparate dulci sau siropuri extravagante. Romani de toate varstele, cu ocupatii variate – de la functionari publici, studenti, pensionari, ingineri sau constructori – au venit hotarati sa-si demonstreze abilitatile culinare si dorinta de a-si transforma hobby-ul intr-o meserie!

MasterChef, cel mai urmarit show culinar, a reusit sa schimbe perceptia romanilor asupra domeniului culinar. Pe langa probele incendiare si testele sub presiune la care au fost supusi, concurentii au avut sansa de a cunoaste adevarati profesionisti ai domeniului culinar si de a lucra in conditiile reale dintr-o bucatarie profesionista.

Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean sunt pregatiti pentru un nou sezon care va reuni cu siguranta probe incendiare, ingrediente spectaculoase si concurenti extrem de competitivi. 

Inscrierile pentru preselectii continua pe site-ul masterchef.protv.ro.  

Prinde gustul preselectiilor MasterChef!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni