• Emisiuni
  • MasterChef
  • Prima zi in bucataria MasterChef a adus si prima eliminare. AZI, de la 20:30, ai o noua editie, numai la PROTV!

Prima zi in bucataria MasterChef a adus si prima eliminare. AZI, de la 20:30, ai o noua editie, numai la PROTV!

Prima zi in bucataria MasterChef a adus si prima eliminare. AZI, de la 20:30, ai o noua editie, numai la PROTV!

Marti au avut loc primele probe din bucataria MasterChef din acest sezon! Spiritul competitiei i-a cuprins pe cei 24 de concurenti, emotiile fiind la cote inalte. Juriul nu s-a lasat impresionat de astfel de sentimente, inspiratia culinara fiind cea care i-a salvat, sau nu, pe concurentii acestui sezon. MasterChef a fost urmarit in medie de peste 1.2 milioane de telespectatori la nivel national, iar in minutul de aur, de la 20:54, aproape 1.6 milioane de telespectatori au prins gustul competitiei.

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut 10.6 puncte de rating si 24.8% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 5.5 puncte de rating si 12.9% share.

Prima proba din editia de aseara a fost cutia misterelor. Concurentii au fost surprinsi sa gaseasca sub celebra cutie o... poza cu frigiderul de acasa, cu ingredientele si produsele alimentare care se gasesc in fiecare in parte. Cei 24 de aspiranti la titlul de MasterChef au fost provocati sa gateasca cu o parte dintre ingredientele regasite in fotografie. La finalul probei, fetele au jurizat farfuriile baietilor si invers. Conform jurizarii celor 24, castigatorii probei au fost Claudia, Andra, Andrei si Tudor. Dintre cele patru preparate, jurizarea Chefilor a desemnat doi castigatori: Andrei, castigatorul insignei de imunitate si Andra. Andra a primit rolul de a imparti tipurile de preparate la cea de a doua proba si privilegiul de a nu gati. In aceeasi maniera au fost alese si preparatele cele mai slabe: Serghei, Iuliana, Stefan si Kiki. Cei patru au primit sarcina de a spala toate farfuriile murdare.

Citeste si: Au fost eliminati, dar au fost chemati inapoi in bucatarie. 8 concurenti si o decizie surprinzatoare din partea Chefilor

Cea de a doua proba i-a pus pe concurenti fata in fata cu un ingredient vedeta: porumbul! Andra, locul doi in proba precedenta, le-a impartit celor 23 de colegi tipul de preparat pe care il aveau de pregatit: main dish sau desert. La momentul jurizarii, Misa i-a surprins pe Chef Patrizia, Chef Foa si pe Chef Adrian Hadean, dar si pe ceilalti concurenti, in momentul in care s-a prezentat la jurizare cu mainile goale! Dezamagit fiind de preparatul lui, acesta a luat decizia de a-l arunca la gunoi, inainte de verdictul juratilor. Adriana, Florin, Stefan, Misa si Vincentiu au fost desemnati concurentii cu cele mai slabe farfurii ale probei, astfel incat au fost trimisi la testul sub presiune.

Licitatie si inspiratie – ingredientele testului sub presiune

Testul sub presiune i-a pus pe Adriana, Florin, Stefan, Misa si Vincentiu fata in fata cu un banc plin de ingrediente: carne, branzeturi si legume. Fiecare dintre acestia a avut de licitat, dintr-un total de 90 de minute, pentru fiecare dintre ingredientele disponibile. Adriana a inceput licitatia si si-a adjudecat rapid o bucata de ceafa de porc cu doar 5 minute platite. Lupta pentru urmatoarele produse a fost aprinsa, Misa ramanand la finalul licitatiei cu doar 20 de minute disponibile pentru gatit, dar cu ingrediente precum antricot de vita, branza roquefort si un cos generos de legume. Vicentiu a fost campionul licitatiei: a ramas cu 75 de minute disponibile pentru gatit si cu ingrediente precum piept de pui, crema de branza si un cos de ardei si vinete. Florin a optat pentru homar, smantana si legume precum varza si telina, in timp ce Stefan a gatit cu ingrediente ca pieptul de rata, mozzarella si un cos cu salata si dovlecel. Desi a avut cel mai mult timp la dispozitie pentru a gati, Vincentiu a fost primul dintre cei 24 de concurenti eliminati. Preparatul sau a fost incorect pregatit, puiul nefiind gatit. 

In aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari o noua proba in deplasare. De data aceasta, concurentii vor fi impartiti in echipe si vor avea de gatit pentru o gasca de motociclisti. Un nou test sub presiune surprinzator va face deliciul telespectatorilor. 

MasterChef - Prinde gustul competitiei, in fiecare luni si marti, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni