• Emisiuni
  • MasterChef
  • Primele probe pentru un loc in bucataria MasterChef, pe cat de diverse, pe atat de intense! AZI, de la 20:30, la PROTV!

Primele probe pentru un loc in bucataria MasterChef, pe cat de diverse, pe atat de intense! AZI, de la 20:30, la PROTV!

Primele probe pentru un loc in bucataria MasterChef, pe cat de diverse, pe atat de intense! AZI, de la 20:30, la PROTV!

In editia de MARTI, toti concurentii vor ajunge la... stana!

Primele probe eliminatorii din acest sezon MasterChef au starnit valuri de emotii si adrenalina in randul aspirantilor la un loc in urmatoarea etapa a celui mai urmarit show culinar, MasterChef. Abilitatile concurentilor si competitia stransa pentru un loc in bucataria MasterChef au fost urmarite aseara, in medie, de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel national, iar in minutul de aur, de la 22:21, aproape 1.8 milioane de telespectatori au prins gustul competitiei.

MasterChef a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut 11.5 puncte de rating si 25.9% share, in timp ce postul situat pe locul doi a inregistrat 6.4 puncte de rating si 14.4% share.

In editia de aseara, toti cei care au primit sortul MasterChef au ajuns in fata Chefilor pentru urmatoarea etapa a competitiei, iar unii dintre ei au avut parte de o surpriza: cei care primisera sortul cu trei raspunsuri afirmative nu au participat la primele probe eliminatorii. Alaturi de cei doi posesori ai sorturilor de aur, Tudor si Victor, acestia au privit cu emotie probele la care au participat concurentii care au primit doua raspunsuri afirmative.

Probele eliminatorii au fost pe cat de diverse, pe atat de intense! Prima dintre ele a implicat precizie in ceea ce priveste cantitatea, dar si calitatea. Emotiile si tensiunea nu i-au ocolit pe concurenti, pentru ca au avut de pregatit o spuma din albusuri de ou bine inchegata, care sa nu cada atunci cand bolul este tinut deasupra capului. Ca rezultat al acestei probe, Cristian Avram, Claudia Sima, Iuliana Berci, Emil Ardelean, Ana Maria Gisca si Eugen Popov au parasit bancurile de lucru si s-au alaturat concurentilor care au primit trei raspunsuri afirmative in etapa auditiilor. 

Deoarece dupa prima proba nu a existat niciun concurent eliminat, Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean au pregatit o proba eliminatorie mai dificila. Concurentii au avut de curatat si de feliat telina, iar cei care nu au acordat atentie tehnicii de curatare si feliere, sigurantei si vitezei au fost eliminati. Urmatoarea provocare pentru concurentii ramasi in concurs a fost sa taie cat mai multi morcovi in rondele egale. Din nou, tensiunea si-a pus amprenta asupra concurentilor, cei care au clacat fiind eliminati.  

Urmatoarea proba eliminatorie i-a provocat pe concurenti sa felieze varza si sa marunteasca patrunjel, intr-un timp cat mai scurt. Marin Vilcan, Claudiu Campan si Liviu Balint au respectat modul de feliere solicitat de Chef Foa si au primit sansa de a merge catre urmatoarele probe.  

In aceeasi editie, concurentii au participat la prima proba exterioara, care a necesitat atat energie, cat si multa determinare si pasiune pentru domeniul culinar. Concurentii au fost provocati sa prinda peste, sa-l fileteze si sa-l gateasca, dar si sa pregateasca o salata de icre. Ana Lixandru, Ana Maria Storociuc, Nicolae Fotache, Nicolae Rusu, Serghei Savin, Kyriaki Papadopoulou si Maria Ostaficiuc au impresionat prin dexteritate si prin gustul preparatelor, fiind salvati de Chefi pentru a merge mai departe in competitie.  

Prinde gustul competitiei si in aceasta seara, de la 20:30!

In editia din aceasta seara, toti concurentii vor ajunge la... stana! Aspirantii la un loc in cea mai cunoscuta bucatarie din tara vor avea de parcurs mai multe etape, atat probe de indemanare, cat si incercari care le vor pune la incercare imaginatia culinara. Pe langa proba din deplasare, editia de astazi vine si cu doua probe suprinzatoare: duelul direct si confruntarea pe echipe! 

MasterChef - Prinde gustul competitiei, in fiecare luni si marti, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni