• Emisiuni
  • MasterChef
  • Probe pline de imaginatie pentru concurentii MasterChef, ACUM, la ProTV

Probe pline de imaginatie pentru concurentii MasterChef, ACUM, la ProTV

Probe pline de imaginatie pentru concurentii MasterChef, ACUM, la ProTV

Probe din ce in ce mai spectaculoase si provocari inedite ii asteapta pe concurentii MasterChef si saptamana viitoare. Au mai ramas 11 aspiranti la marele titlu si la premiul de 50.000 de euro, iar ei vor trebui sa demonstreze in continuare ca au talent culinar si ca isi merita locul in bucataria MasterChef.

Editia de luni va debuta cu proba Cutia misterelor in care ingredientul principal va fi iuteala de mana, adica furtul. Cei ramasi in competitie vor fi nevoiti sa fure cate un ingredient de la unul dintre colegi, pe care insa nu il vor folosi. Aceasta proba le va da batai de cap concurentilor, dar vor incerca sa faca fata si sa le arate chefilor ca merita sa mearga mai departe.

Unul dintre ei va castiga imunitate si va fi nevoit in cea de-a doua proba de luni sa isi puna in dificultate colegii, alegandu-le preparatul pe care acestia il vor gati. Va fi o proba surpriza in care concurentii vor participa pentru prima data activ la jurizarea tuturor farfuriilor.

Cel care va obtine cele mai proaste calificative pentru preparatul sau va lasa sortul pe bancul de lucru si va parasi competitia MasterChef.

Astfel, cei 10 concurenti ramasi vor fi relocati pentru o zi la 200 de km de Bucuresti, la baza militara Mihail Kogalniceanu pentru a le gati pranzul celor 250 de soldati romani si americani de acolo, proaspat veniti de la antrenament.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, luni si marti de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni