Raluca Podea și Diana Ungureanu, despre probleme pe care le-au întâmpinat la MasterChef


	Raluca Podea și Diana Ungureanu, despre probleme pe care le-au întâmpinat la MasterChef
Citeste mai mult despre: Raluca Podea, Diana Ungureanu, MasterChef,
Data: 27 Decembrie 2019

Raluca Podea și Diana Ungureanu au fost unele dintre cele mai controversate concurente de la MasterChef, dar acest lucru nu le-au făcut să renunțe, ajungând foarte departe în această competiție.

Fostele concurente au oferit un interviu pentru PROTV, în care au dezvăluit momentele grele pe care le-au trăit la MasterChef, prin faptul că ele erau judecate de concurenți din cauza aspectului lor fizic. 

"Majoritatea din concurs s-au gândit că nu sunt în stare să gătesc nici măcar un ou, aveau impresia că sunt o diva care nu știe să gătească, șușoteau mult pe la spate, dar am devenit un adversar de temut.

M-au judecat din prisma aspectului. Uite-o și pe siliconata asta și pentru că am multe operații. Mi-am făcut operații de înfrumusețare, nicidecum să mă urățesc." 

De asemenea, cele două au povestit despre prietenia lor, cum s-au împrietenit și clipele în care s-au ajutat una pe cealaltă. 

"Am legat diferite prietenii. Eu cu Diana m-am înțeles de la bun început, a venit lângă mine și uită-ne.", a spus Raluca. 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies