Razvan Fodor a batut la usa unei bucurestence si s-a intors cu cel mai mare cosmar al concurentilor. Ce au gasit in cutia misterelor


	Razvan Fodor a batut la usa unei bucurestence si s-a intors cu cel mai mare cosmar al concurentilor. Ce au gasit in cutia misterelor
Data: 20 Octombrie 2014

Prima proba de luni seara la MasterChef i-a pus pe concurenti fata in fata cu o adevarata provocare: aspirantii la marele premiu si-au folosit creativitatea pentru a transforma ingrediente banale in preparate demne de MasterChef.

MasterChef - Prinde gustul competitiei LUNI si MARTI, de la 20.30, la ProTV!

"In seara asta v-am pregatit ceva special. Razvan a batut la nimereala la usa unui apartament din Bucuresti., Ingredientele pe care le-a gasit in frigiderul din acea casa sunt acum in cutia misterelor. Sunteti din nou in fata unui test de inventivitate. Un bucatar bun poate sa creeze o farfurie spectaculoasa si cu ingrediente simple", le-au spus cei trei chefi concurentilor.

Participantii la cea mai tare competitie culinara au avut la dispozitie 45 de minute sa-si foloseasca imaginatia la cutia misterelor si sa-i impresioneze pe chefi cu talentul de a transforma ingredientele banale in preparate gustoase, demne de MasterChef.

Proba le-a pus mari probleme concurentilor, care au gatit preparate asemanatoare: supe, piureuri, rulade si omlete. Trei concurenti s-au facut remarcati in fata chefilor: Rasty, Odette si Greta, iar Odette a fost declarata castigatoare. Concurenta a primit imunitate si nu a gatit la a doua proba, dar a ales modalitatea de preparare prin care au gatit colegii sai: posarea.

Show-ul este integral pe Voyo 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies