REACTIILE celorlalti concurenti, dupa aflarea castigatorului. L-au lasat singur pe Petru si au mers s-o consoleze pe Mimi


	REACTIILE celorlalti concurenti, dupa aflarea castigatorului. L-au lasat singur pe Petru si au mers s-o consoleze pe Mimi
Citeste mai mult despre: MasterChef, Andreea Moldovan, Petru Buiuca,
Data: 07 Iunie 2012

Imediat dupa ce Chef Bontea a anuntat numele castigatorului de la Masterchef - Petru Buiuca, nimeni nu s-a inghesuit sa il felicite sau sa-l imbratiseze pe castigator, sa se bucure alaturi de el de victorie.


Show-ul MASTERCHEF este integral pe voyo.ro 


Aproape toti s-au indreptat catre Mimi Nicolae, cea care a pierdut "la mustata" titlul de MasterChef si premiul de 50.000 de euro, si au consolat-o, in timp ce Petru ramasese singur cu trofeul in mana.

Un pic mai tarziu, au venit cativa colegi sa-l felicite pe Petru - printre ei, Simona Paslaru, Flavia Meterez, Liliana Popa, Bogdan Lupoiu, Mihai Stanescu, Cristian Papusoiu si ... cam atat, din ce s-a vazut la TV.

Restul erau ocupati sa o incurajeze pe Mimi sau, pur si simplu, nu au vrut sa se bucure alaturi de Petru, dezamagiti fiind ca a iesit castigator tocmai cel pe care il detestau cel mai mult.

Andreea Moldovan nu si-a putut ascunde dezamagirea si supararea ca a castigat Petru:

Totul s-a incheiat cu o "baie" de sampanie, care a mai destins atmosfera un pic :)


Anuntul care i-a schimbat intreaga viata. Petru sare in sus de bucurie: este MARELE CASTIGATOR!!!

 
 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies