Reteta Mihaela Sommer: Supa de cocos cu piept de pui si galgan

Reteta Mihaela Sommer: Supa de cocos cu piept de pui si galgan

Mihaela Sommer a primit sortul MasterChef datorita unui preparat delicios: Supa de cocos cu piept de pui si galgan.

Ingrediente:

  • 750 ml lapte de cocos
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 5 cm galangal 
  • 4 x esalote presate cu cutitul
  • 400 g piept de pui fara piele si taiat feliute
  • 3-5 chilli thailandezi
  • 2 linguri sos de peste 
  • Cateva frunze de lamaie thailandeza rupte in 3-4 bucati
  • 2x Lemongrass – presate cu cutitul
  • O lingura zahar de palmier
  • Coriandru 
  • 150 g ciuperci
  • 200 g rosii cherry

Timp de preparare: 30 de minute

Mod de preparare:

Laptele de cocos cu lemongrass-ul, galanganul si esalotele se fierb in tuci,la foc mediu. Se adauga arnea taiata, sosul de peste si zaharul se gatesc 5 minute.

Se adauga rosiile cherry si ciupercile si se mai gatesc 2 min. 

La sfarsit se adauga sucul de lamaie , frunzele de lamaie si chilli. Aceasta supa nu trebuie sa fie foarte iute- mai mult dulce, sarata si acra in acelasi timp. 

Se decoreaza cu frunze de coriandru.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni