• Emisiuni
  • MasterChef
  • Se schimba juriul de la "MasterChef"! Florin Dumitrescu are parte de o surpriza nu tocmai placuta

Se schimba juriul de la "MasterChef"! Florin Dumitrescu are parte de o surpriza nu tocmai placuta

Se schimba juriul de la "MasterChef"! Florin Dumitrescu are parte de o surpriza nu tocmai placuta

Juratii de la cel mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef", vor fi inlocuiti.

Totul se petrece in editia de miercuri, 10 aprilie, a emisiunii Serviciul Roman de Comedie, care va gazdui o super editie a show-ului MonsterChef, ai carui jurati sunt cei trei agenti super gurmanzi: Veronica (Catalin Neamtu), Costel (Mihai Bobonete) si Mirabela (Gicu Andreescu). Membrii juriului vor constata cu surprindere ca aspira la un sort MonsterChef insusi chef Florin Dumitrescu si Adriana Bahmuteanu (Monica Anghel).

Concurentul Florin Dumitrescu va avea parte de un tratament monstruos: i se va sparge farfuria, i se va arunca gheridonul si i se va spune sa nu mai calce la MonsterChef pana nu va invata sa gateasca ceafa de porc cu cartofi prajiti.

Cu toate acestea, chef Florin Dumitrescu a declarat amuzat: „M-am simtit foarte bine la SRC si am intrat repede in jocul lor. A fost interesant sa fiu actor pentru cateva ore. Au foarte mult umor si glume inspirate si chiar daca MonsterChef nu are nicio legatura cu gatitul, e o parodie care le va descreti cu siguranta fruntile celor de acasa”.

>>> 
Cine a fost primul MasterChef din viata ta? Si ce gatea? Spune-ne aici si castiga un sort pentru MasterCheful tau



Pe de alta parte, Adriana Bahmuteanu (Monica Anghel) mizeaza pe trei feluri de mancare ultra sofisticate, toate pentru miliardari, pregatite in trei tigai: ceafa de veverita, copan de ciocarlie si fudulii de cartita. Juratii vor fi aprigi cu comentariile si o vor acuza ca incearca sa-i otraveasca in direct. 

Pentru a arata de unde provin cele mai bune ingrediente, Mihai Bobonete se lasa de actorie si se face macelar. El vinde carne proaspata direct de la herghelia Mangalia, iar acum se confrunta cu o situatie de criza: una dintre cliente se intoarce suparata ca macelarul n-a avut bunul simt sa scoata macar potcoavele din pachetele cu carne. 

Cum petrecere fara carne si bautura poate s-a mai pomenit, dar fara muzica nicicum, doamna Marga (Catalina Grama – Jojo) vrea sa organizeze chiar la ea acasa o petrecere cu muzica house. Trimite invitatii pe Facebook tuturor prietenilor sai, iar Marcel spera sa afle unde tine batrana banii, momindu-i pe petrecareti cu o tigara etnobotanica din frunza de brusture, cu efecte tamaduitoare, fiind foarte buna atat pentru tensiune, cat si pentru prostata. Totul, intr-un nou episod al serialului Trei surori pe Internet. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni