• Emisiuni
  • MasterChef
  • Se schimba radical regulile show-ului "MasterChef". Ce alti concurenti sunt admisi

Se schimba radical regulile show-ului "MasterChef". Ce alti concurenti sunt admisi

Se schimba radical regulile show-ului "MasterChef". Ce alti concurenti sunt admisi

Din 8 mai, la concursul Master Chef, pronuntat neaos, se prezinta nu cei mai talentati bucatari, ci cei mai talentati barmani. Asta pentru ca editia din 8 mai a emisiunii Serviciul Roman de Comedie il are invitat pe Lucian Ghimisi, Relu – zugravul turmentat din Spitalul de dementa, care schimba regulile si ii aduce la Master Chef doar pe cei care stiu sa prepare cocktailuri.

Juriul este formai numai din profesionisti, iar una dintre retetele dezvaluite in editie este urmatoarea: bere neagra, bere blonda si hamsii sarate. Peste toate acestea se toarna tarie pana cand consumatorul are senzatia ca hamsiile sunt vii, acesta fiind indiciul clar ca bautura este una reusita. 

"Serviciul roman de comedie" este integral pe voyo.ro

Clanul Daramaru isi rezolva problemele cu datornicii intr-un mod inedit: ii da de mancare animalelor pe care le are in curte: lei, crocodili, ursi polari si gorile. Una dintre victime urmeaza sa fie profesoara de limba romana (Andreea Doinea) a lui Viorel (Iulian Postelnicu), deoarece tanarul a luat nota mica la simularea pentru bacalaureat

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni