• Emisiuni
  • MasterChef
  • Situații limită în bucătăria MasterChef: Ce a fost până acum, a fost dur, dar ce va urma, va fi și mai greu!

Situații limită în bucătăria MasterChef: Ce a fost până acum, a fost dur, dar ce va urma, va fi și mai greu!

Situații limită în bucătăria MasterChef: Ce a fost până acum, a fost dur, dar ce va urma, va fi și mai greu!

În seara asta, de la 21:30, concurenții din bucătăria MasterChef vor avea parte de o nouă provocare, iar reacțiile lor vor fi... șocante! 

Sub cutiile misterioase, bucătarii amatori vor găsi de la creier și limbă de rață, până la fudulii sau rinchi. Disputa organelor le va da mari bătăi de cap: „E scârbos, moale, vascularizat așa – îmi vine să vomit”; „N-am mai gătit niciodată limbi de rață”, vor spune unii dintre concurenți. „Probele sunt tot mai dificile și-i forțează pe concurenți să-și depășească limitele, să gândească repede și eficient, să inventeze și să se reinventeze”, va explica Chef Foa.

Pe de altă parte, vor fi și concurenți care vor accepta proba, ba chiar vor fi deranjați de reacțiile rivalilor: „Nu mi se pare deloc ciudată proba și nu înțeleg de ce se strâmbă toți ceilalți”, va spune Gabriela, cea care, în trecut, nu a dat greș atunci când a fost vorba să gătească preparte din carne. 

În urma probei, șase dintre participanți vor ajunge la testul sub presiune, însă cei care vor îmbrăca șorțul negru și vor fi cu un pas mai aproape de eliminarea din competiție, vor fi nevoiți să gătească de mai multe ori. „Mă simt foarte supărat că am ajuns să gătesc a treia oară, înseamnă că trebuie să-mi bag mințile în cap”, va spune unul dintre concurenții care va ajunge până la ultima șansă. „Sper că sunteți conștienți că ce a fost până acum, a fost dur, dar ce va urma, va fi și mai greu!”, va spune Chef Radu Dumitrescu, plusând tensiunea deja existentă în bucătărie.

„Știam că nu sunt om de finală, știam că într-o zi o să plec, dar parcă nu am vrut să plec așa, de asta plâng. Cum să ajung aici din cauza asta?!”, va spune concurentul care va părăsi în această seară competiția. La ce se referă și ce se va întâmpla în bucătăria MasterChef, aflăm diseară, de la 21:30.

Noua ediție este disponibilă acum pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

MasterChef - Gătește cu pasiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni