• Emisiuni
  • MasterChef
  • Toti au crezut ca doamna Elena va fi cea eliminata, insa au avut parte de o surpriza de proportii. Cine a parasit MasterChef

Toti au crezut ca doamna Elena va fi cea eliminata, insa au avut parte de o surpriza de proportii. Cine a parasit MasterChef

Toti au crezut ca doamna Elena va fi cea eliminata, insa au avut parte de o surpriza de proportii. Cine a parasit MasterChef

Dupa ce concurentii care au intrat la proba sub presiune au avut de ghicit ingredientele dintr-o supa, cei trei chefi i-au pus la gatit pe cei care nu s-au descurcat bine.

MasterChef - Prinde gustul competitiei LUNI si MARTI, de la 20.30, la ProTV!

Iuliana, doamna Elena, Petrica si Moza au avut de facut un preparat folosindu-se de ingredientele pe care l;e-au ghicit la proba anterioara, plus alte trei ingrediente alese din camara. Iuliana a resimtit din plin presiunea testului si, suparata ca nu a inteles foarte bine ce avea de facut, a izbucnit in lacrimi inainte ca chefii sa guste din supa sa cu fructe de mare.

"Nu sunt multumita de ce am facut. Puteam mai bine daca intelegeam proba", i-a spus concurenta lui chef FOA.

Iuliana a "scapat ca prin urechile acului" de eliminare, iar Petrica a urmat-o. Cei doi au trecut cu succes, dar cu mari emotii de testul sub presiune, iar lupta finala s-a dat intre Elena si Moza.

Surpriza serii a oferit-o si de aceasta data tot doamna Elena Iftimie, care a fost la un pas de eliminare cu o portie de suvite din piept de pui si legume la tigaie. Moza, in schimb, nu a fost la fel de norocoasa. Chefii nu au fost multumiti de preparatul brunetei, noodles cu creveti, ghimbir, turmeric, coaja de lime si sos de soia, si i-au cerut sa lase sortul.

Eliminarea Mozei i-a nemultumit pe ceilalti concurenti, care au considerat ca doamna Elena a avut o farfurie cu mult sub nivelul competitiei de la MasterChef.

Show-ul este integral pe Voyo 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni