Unul dintre concurenti si-a dorit sa fie pazit de bodyguarzi in timpul unei probe. Motivul pentru care ceilalti colegi l-au amenintat


	Unul dintre concurenti si-a dorit sa fie pazit de bodyguarzi in timpul unei probe. Motivul pentru care ceilalti colegi l-au amenintat
Citeste mai mult despre: MasterChef, amenintari, bodyguard,
Data: 02 Aprilie 2013

"MasterChef" este in fiecare marti, de la 20:30, la ProTV.

Pentru ca Georgeo Andrei a fost cel care a castigat prima proba el a obtinut astfel avantajul celei de-a doua probe: sa aleaga ce sa gateasca el si ce sa prepare restul.

Invitatii surpriza ai serii au fost fostii finalisti ai sezonului trecut “MasterChef”, Mimi Nicolae si Alexandru D’Artagnan Petricean, precum si castigatorul Petru Buiuca. Acestia au retrait pentru cateva clipe emotiile de a se afla din nou la bancul de lucru din bucataria “MasterChef”, pentru ca au pregatit cate un preparat sofisticat.

Show-ul este acum integral pe Voyo.ro.

>>> Castiga un sort MasterChef! Intra in concurs 

Emotiile nu i-au scutit nici de data aceasta, mai ales ca cei trei au fost napaditi de amintirile frumoase din bucataria “MasterChef”. Mimi a pregatit un delicios muschi de vita in prosciutto, cu sparanghel si sos de vin, Petru calamar cu sos de portocale si reductie de otet balsamic, servit pe salata calda de legume gratinate, iar D’Artagnan un piept de rata cu salata calda, fasole verde si mere caramelizate.

Avand avatajul primei probe, Georgeo a ales pentru cea de-a doua sa gateasca preparatul lui Mimi, in timp ce pentru restul concurentilor a ales platingul lui D’Artagnan. Emotiile au atins cote de neimaginat la aceasta proba, mai ales ca tensiunea si presiunea timpului care le scapa printre degete si-a spus cuvantul.

"As putea sa primesc bodyguarzi in timpul acestei probe?", a declarat Georgeo dupa ce si-a dat seama de reactia colegilor sai care l-au acuzat ca nu a fost deloc fairplay. Toti concurentii au fost suparati pe acesta, i-au vorbit ironic si au ras de el.

"Sa moara capra vecinului ca sa castige el" sau "Daca scap de proba asta, il omor" au fost cateva dintre comentariile concurentilor.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies