3 Sud Est și Andra au depășit 5 milioane de vizualizări cu videoclipul „Jumătatea mea mai bună”

3 Sud Est și Andra au depășit 5 milioane de vizualizări cu videoclipul Jumătatea mea mai bună
Citeste mai mult despre: 3 Sud Est, Andra, jumatatea mea mai buna,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 25 Martie 2021
Data actualizare: 25 Martie 2021
Pe 19 martie, industria muzicală din România a oferit publicului larg un nou hit care a cucerit toate topurile: 3 Sud Est și Andra au lansat „Jumătatea mea mai bună”.

Videoclipul melodiei a depășit 1 milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore și a intrat în trending direct pe locul 1, poziție pe care se pare că nu o va părăsi prea curând!

„Colaborarea cu Andra ne onorează și credem că această piesă a fost predestinată acestei colaborări. De-a lungul carierei noastre am avut foarte puține colaborări cu alte voci, ultima fiind în anul 2015 alături de Inna pentru «Mai stai». O voce puternică și totodată sensibilă cum este vocea Andrei aduce un plus de emoție acestui cântec. Sperăm să vă regăsiți în povestea noastră sau să aspirați către o dragoste unde cele două jumătăți se completează atât de bine. Cu bucurie vă aducem un nou cântec și abia așteptăm să vă revedem la concertele noastre", au spus membrii 3 Sud Est.

La aproximativ șase zile de la lansare, videoclipul „Jumătatea mea mai bună” a depășit 5 milioane de vizualizări și se îndreaptă cu pași repezi să devină melodia anului 2021!

„Sunt bucuroasă să colaborez cu 3 Sud Est, unul din reperele muzicii românești, o trupă pe care am apreciat-o încă de la lansare și pe care o ascult și acum. Era doar o problemă de timp până ajungeam să cântăm împreună: suntem prieteni și ne respectăm reciproc. Piesa «Jumătatea mea mai bună» a fost oportunitatea care s-a ivit și nu o puteam rata: Laurențiu, Mihai și Viorel mi-au propus să înregistrez, fiind convinși că sunt potrivită pentru linia melodică și mesajul piesei. Am răspuns cu entuziasm, sper ca și publicul să primească piesa cu la fel de multă bucurie. Și sper, de asemenea, să fie doar începutul colaborării noastre, iar pe viitor să mai găsim ocazii de a mai face echipă cu 3 Sud Est!”, a adăugat Andra.

foto: PR; YouTube

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Actorii tăi preferați de pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies